Η Xiaomi έφτασε πρόσφατα και επίσημα στην ελληνική αγορά, έτσι ο συνεχώς ανερχόμενος Κινέζος κατασκευαστής είναι πλέον μία από τις επιλογές στις οποίες επιβάλλεται να ρίξεις μία ματιά πριν αγοράσεις κινητό. Και σκέψου ότι δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά, καθώς διαθέτει πολλές προτάσεις όπως το Xiaomi Redmi Note 3, ένα ισχυρό smartphone με χαμηλό κόστος αγοράς.

Επειδή όμως μας αρέσει να έχουμε επιχειρήματα όταν προτείνουμε κάτι, ιδού 5 λόγοι για να γίνει ένα Xiaomi το επόμενο smartphone σου.

Xiaomi-Redmi-Note-3-640x534

1. Δεν έχεις πλέον το budget που είχες στο παρελθόν για αγορά κινητού, όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι ακόμη και με λίγα χρήματα μπορείς να αποκτήσεις πολλά. Το Redmi Note 3 σε κόστος κάτω των 300 ευρώ μπορεί να σου δώσει ό,τι αναζητάς, ένα smartphone με 5,5άρα οθόνη ανάλυσης Full HD, Snapdragon 650 εξαπύρηνο επεξεργαστή, Adreno 510 GPU, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD, καθώς και κάμερες 16 και 5MP.

2. Έχεις δύο νούμερα (ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό) και δε θέλεις να κουβαλάς μαζί σου δύο συσκευές; Tα κινητά της Xiaomi, όπως το Redmi Note 3, θα σε ικανοποιήσουν, διαθέτοντας υβριδικό SIM Slot, υποστηρίζει δηλαδή 2 κάρτες SIM. Εάν έχεις μόνο μία κάρτα SIM, πάλι, μπορείς να προσθέσεις μία επιπλέον microSD κάρτα για έως 128GB κάρτα αποθήκευσης.

Redmi-Note-3-640x376

3. Η ασφάλεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητάς πλέον σε κάθε smartphone που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι λοιπόν κάτι απαραίτητο για την επόμενη συσκευή σου και το Redmi Note 3 τα καταφέρνει άψογα σ’ αυτό τον τομέα, διαθέτοντας τεχνολογία που επιτρέπει εντυπωσιακά γρήγορο ξεκλείδωμα.

4. Ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να σε ικανοποιήσει ή να σε … εκνευρίσει μία συσκευή είναι η αυτονομία της. Έτσι, θα χαρείς να μάθεις ότι τα Xiaomi έχουν μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας (πάνω από 4.000mAh) στα μοντέλα που βλέπουμε στην ελληνική αγορά, όπως το Redmi Note 3, που επιτρέπουν αυτονομία δύο ημερών, χωρίς να ανησυχείς για φορτίσεις.

2-years-eggiisi

5. Και μην ξεχνάς πως η Info Quest Technologies φέρνει την Xiaomi στην Ελλάδα με κάθε εγγύηση, έτσι μπορείς πλέον να αποκτήσεις τις άλλες συσκευές του Κινέζου κατασκευαστή, απροβλημάτιστα. Φυσικά, θα έχεις στη διάθεσή σου την επίσημη ευρωπαϊκή έκδοση με ελληνικό μενού και 2ετή εγγύηση Info Quest Technologies. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.

Πείστηκες ότι πρέπει να αποκτήσεις ένα Xiaomi το επόμενο διάστημα;