Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές είναι στο μυαλό όλων μας. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για ένα επιτυχημένο ταξίδι είναι τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Πώς όμως μπορείς να εξασφαλίσεις τα πιο φθηνά εισιτήρια για τον προορισμό των ονείρων σου; Ορίστε 5 tips για να το πετύχεις!

Κάνε κράτηση νωρίς

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι να κλείσεις το εισιτήριό σου όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως προσφέρουν καλύτερες τιμές σε όσους κάνουν την κράτησή τους μερικούς μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Αν έχεις σταθερό πρόγραμμα και γνωρίζεις πότε θα ταξιδέψεις, μη χάνεις χρόνο!

Χρησιμοποίησε εργαλεία αναζήτησης και σύγκρισης

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και εφαρμογές που σου επιτρέπουν να συγκρίνεις τιμές από διάφορες αεροπορικές εταιρείες. Κάνε έρευνα σε ιστοσελίδες όπως το Skyscanner, το Google Flights και το Kayak. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σου δείξουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σου, λαμβάνοντας υπόψη τον προορισμό, τις ημερομηνίες και άλλες παραμέτρους.

λειτουργία πτήσης

Να είσαι ευέλικτος με τις ημερομηνίες σου

Αν μπορείς να είσαι ευέλικτος με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις φθηνότερα εισιτήρια. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας ή την ώρα της ημέρας. Δοκίμασε να αναζητήσεις πτήσεις σε διαφορετικές ημερομηνίες για να δεις πότε είναι πιο οικονομικό να πετάξεις.

Ενημερώσου για προσφορές και εκπτώσεις

Πολλές αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικές ιστοσελίδες προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Εγγράψου στα newsletter των αγαπημένων σου εταιρειών και ακολούθησέ τις στα social media για να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καλύτερες προσφορές.

Ταξίδεψε με λίγες αποσκευές

Πολλές αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν επιπλέον για τις αποσκευές. Προσπάθησε να ταξιδέψεις με λιγότερες αποσκευές για να αποφύγεις αυτές τις επιπλέον χρεώσεις. Επίσης, αν μπορείς να χωρέσεις τα πάντα σε μία χειραποσκευή, θα γλυτώσεις και χρόνο στο αεροδρόμιο.

Το να βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια απαιτεί λίγο χρόνο και έρευνα, αλλά οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν.

Διάβασε επίσης:

Διακοπές με λίγα χρήματα; Θα το πετύχεις με τα παρακάτω βήματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.