Είναι γνωστό ότι τα σημερινά παιδιά εξοικειώνονται πολύ πιο εύκολα με τη σύγχρονη τεχνολογία από ότι οι γονείς τους έκαναν στο παρελθόν, με τον μαγικό και θαυμαστό κόσμο των touchscreen συσκευών να κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον τους. Ενδεικτικό είναι ότι σήμερα τα παιδιά μπορούν με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία να χειρίζονται όλες τις touch συσκευές, για αυτό και σίγουρα η ύπαρξη ενός ειδικού έξυπνου ρολογιού – κινητού (ειδικά σχεδιασμένου για παιδιά) είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα συναρπάσει! Πίσω από μια τόσο πρωτότυπη, σύγχρονη και (κυρίως) χρήσιμη wearable συσκευή δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται η TCL, μια εταιρεία που έχει συνδεθεί με την καινοτομία και την «out-of-the box» σκέψη, σε πολλά από τα προϊόντα της. Το MoveTime Family Watch MT30 της TCL πρόκειται για ένα ρόλοι που φέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που βρίσκουμε μόνο σε smartphones και παρακάτω θα βρείτε 5+1 λόγους που θα κάνουν να το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι…

 

  1. Σούπερ fun και ανθεκτικό!

Το MoveTime Family Watch MT30 της TCL έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες των λιλιπούτειων φίλων της mobile τεχνολογίας. Με τρία απίθανα και διασκεδαστικά παιχνίδια, μετατροπέα φωνής και αριθμομηχανή, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα βρουν έναν υπερπολύτιμο σύντροφο για να τους κάνει παρέα στις καθημερινές τους δραστηριότητες, τόσο στο σχολείο όσο και στον ελεύθερο τους χρόνο. Παράλληλα, η TCL έχει κάνει το Family Watch MT30 να είναι σούπερ ανθεκτικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να «βουτήξει» με άνεση στο νερό (έως ένα μέτρο σε στατικό νερό), καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP67, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 2 μέρες χωρίς φόρτιση σε standby mode (για μια πλήρη φόρτιση απαιτούνται 90 λεπτά).

  1. Με δυνατότητα εντοπισμού θέσης!

Αναμφίβολα, οι εποχές μας δεν είναι και τόσο… «αθώες», για αυτό και μία από τις μεγαλύτερες έννοιες των γονιών αφορά στο να γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το που βρίσκονται τα παιδιά τους. Ευτυχώς, το Family Watch MT30 προσφέρει εντοπισμό μέσω GPS (ακολουθώντας τη διαδικασία του γεω-εντοπισμού) και το μόνο που έχουν να κάνουν οι γονείς είναι να κατεβάσουν στο smartphone τους την ειδική εφαρμογή TCLMOVE και αμέσως θα έχουν πλήρη γνώση για το που βρίσκεται το παιδί τους. Μάλιστα, το TCLMOVE app προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον γονιό να ορίσει συγκεκριμένες ζώνες-περιοχές στις οποίες θα μπορεί να κινείται ανεξάρτητα το παιδί και σε περίπτωση που ξεφεύγει από αυτές να αποστέλλεται απευθείας ενημέρωση στο smartphone του.

 

  1. SOS button για… ώρα ανάγκης!

Οι κίνδυνοι είναι αρκετοί όταν ένα παιδί είναι εκτεθειμένο στον έξω κόσμο, για αυτό και το σχεδιαστικό team της TCL έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ενός SOS button για ώρα ανάγκης! Εάν το παιδί νιώσει ότι κινδυνεύει για οποιαδήποτε λόγο μπορεί να ενεργοποιήσει το SOS button και τότε ο γονιός ή άλλα 3 μέλη της οικογένειας του θα ενημερωθούν καταλλήλως. Mε αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να σπεύσει προς το μέρος του παιδιού οποιοσδήποτε βρίσκεται πιο κοντά.

  1. Διαρκής επικοινωνία με… κάθε τρόπο!

Ηχογραφήστε φωνητικά μηνύματα και στείλτε τα απευθείας στο ρολόι του παιδιού ή εναλλακτικά μπορείτε να γράψετε μηνύματα και υπενθυμίσεις, επικοινωνώντας έτσι με τα παιδιά σας με κάθε τρόπο! Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής TCLMOVE μπορείτε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις επαφές των παιδιών σας και έτσι να έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο.

 

  1. Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο!

Επειδή ως γνωστόν τα παιδιά έχουν την τάση να ξεφεύγουν από τους στόχους τους και να αφιερώνουν πολλές φορές περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι παρά στο διάβασμα, το Family Watch MT30 της TCL βρίσκεται εδώ για να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο. Τι εννοούμε με αυτό…; Για παράδειγμα, ο γονιός μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία «Σχολικού Χρόνου» και έτσι το παιδί να επικεντρώνεται σε πιο σημαντικά πράγματα, καθώς η συγκεκριμένη λειτουργία απενεργοποιεί τα παιχνίδια και την αποστολή μηνυμάτων.

  1. Απεριόριστη ελευθερία με την υπηρεσία V-Sim της Vodafone!

Για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις full δυνατότητες του Family Watch ΜΤ30, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να βασίζεστε στην ύπαρξη Wi-Fi ή Bluetooth, τότε η επιλογή της υπηρεσίας V-Sim της Vodafone είναι μονόδρομος. Το γεγονός ότι διαθέτει σταθερή χρέωση το μήνα (κι έτσι δε χρειάζεται να πληρώσετε παραπάνω είτε το χρησιμοποιείτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη), αν μη τι άλλο αυτό και μόνο σας προσφέρει απεριόριστη ελευθερία *.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο, καθώς με ένα Family Watch MT30 της TCL, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τα παιδιά σας θα είναι ασφαλή και θα διασκεδάζουν περισσότερο και εσείς θα έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο! Άλλωστε και οι γονείς θα πρέπει κάπου – κάπου να έχουν την ησυχία τους!

 

*****

* Με την V-Sim οι πελάτες μπορούν να στείλουν μόνο φωνητικά μηνύματα. Η δυνατότητα φωνητικής κλήσης θα είναι διαθέσιμη αργότερα.