Όταν ποζάρουν για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, οι διάσημες σταρ φαίνονται χαρούμενες και χαλαρές. Στην πραγματικότητα, αυτή η φυσικότητα απαιτεί πολύ χρόνο και ενέργεια για να επιτευχθεί. Έτσι, όταν θέλουν να μας εντυπωσιάσουν με την ομορφιά τους, έχουν στη διάθεσή τους μια ποικιλία από tricks, τα οποία και εφαρμόζουν. Μετά από πολλά χρόνια που ποζάρουν μπροστά στις κάμερες, πολλοί σταρ έχουν βρει τις δικές τους χαρακτηριστικές πόζες. Ας δούμε τι κάνουν για να φαίνονται υπέροχες στις φωτογραφίες.

Ξαπλώνουν στο κάθισμα του αυτοκινήτου για να μην τσαλακώσουν τα ρούχα τους


Πολλές διασημότητες φορούν πολύπλοκα φορέματα στο κόκκινο χαλί. Για να μην τσαλακωθούν, ξαπλώνουν αντί να κάθονται στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το κόλπο αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας πώς ήταν ξαπλωμένη σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για τα βραβεία SAG.

Φορούν παπούτσια σε μεγαλύτερο μέγεθος από ό, τι χρειάζονται

Συχνά βλέπουμε αστέρια να φορούν παπούτσια που είναι πολύ μεγάλα για αυτούς. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν να αποφύγουν τους κάλους και το πρήξιμο.

Χρησιμοποιούν σαπούνι για τα φερμουάρ

Παρόλο που οι στυλίστες των σταρ ελέγχουν προσεκτικά τα ρούχα τους πριν από κάθε event, όλα είναι πιθανά. Εάν το φερμουάρ έχει κολλήσει, ένα κομμάτι σαπουνιού μπορεί να βοηθήσει. Το ίδιο κάνουν και για να βγάλουν τα φορέματα μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Χρησιμοποιούν σκιά ματιών για να κάνουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πυκνά


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα, όπως πολλές διασημότητες. Απλά επιλέξτε ματ σκιές ματιών που ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σας και εφαρμόστε τις στη γραμμή των μαλλιών με μια βούρτσα μακιγιάζ. Παρεμπιπτόντως, δείτε τις εμφανίσεις του Blake Lively στο κόκκινο χαλί, που πάντα μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney.

Χαμογελούν με τα μάτια τους

Όταν χαμογελάς μόνο με το στόμα σου, τα μάτια σου φαίνονται λυπημένα και το ίδιο το χαμόγελο – λίγο ανειλικρινές. Πολλά αστέρια έχουν μάθει να χαμογελούν με τα μάτια τους όταν ποζάρουν για φωτογραφίες. Στραβώνουν λίγο και τα μάτια τους παίρνουν σχήμα μισοφέγγαρου.

Χρησιμοποιούν ταινία

Ορισμένα ρούχα, όπως στράπλες ή χαμηλά φορέματα, μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικά και οι διασημότητες κάνουν ό, τι μπορούν για να αποφύγουν τα ευτράπελα. Πολλές διάσημες γυναίκες χρησιμοποιούν μια ειδική ταινία για να κάνουν το ντεκολτέ τους να φαίνεται τέλειο. Η Kim Kardashian το κάνει αυτό για να δείχνει καλύτερα με φορέματα χωρίς μπράτσα.