Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμπαθούν το πρωινό ξύπνημα όταν σταματήσει το ξυπνητήρι να χτυπά. Για όσους λοιπόν θέλουν να ενισχύσουν το πρωινό τους και να αδράξουν τη μέρα τους, υπάρχει μια νέα συναρπαστική προσθήκη στην πολύχρωμη οικογένεια XS Power Drink: το XS Juiced Power Drink, το οποίο φέρνει θετική ενέργεια με ένα αναζωογονητικό μείγμα φρουτοχυμών και καταπληκτική γεύση Dragon Fruit.

Το XS Juiced Power Drink περιέχει επιπλέον 25% χυμό φρούτων από συμπυκνωμένο χυμό και βιταμίνη C σε σχέση με την κλασική φόρμουλα XS Power Drink. Με λιγότερο ανθρακικό, αναδεικνύεται σε ιδανική επιλογή για πρωινό ρόφημα αλλά και για όλη την ημέρα. Το υψηλό επίπεδο των βιταμινών Β, που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της σειράς XS Power Drink, βοηθά στη μείωση της αίσθησης κόπωσης, φορτίζει τις μπαταρίες σας και διατηρεί την ενέργειά σας καθ’ όλη την ημέρα.

xs

Χαμηλό σε θερμίδες χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με αναζωογονητική γεύση Dragon Fruit, το XS Juiced Power Drink, μοναδικό στην κατηγορία του, βοηθάει τους πολυάσχολους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ημέρες. Η βιταμίνη C, της οποίας το επίπεδο αντιπροσωπεύει το 25% της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού.

Οι επαγγελματίες που ξεκινούν τις συναντήσεις τους νωρίς το πρωί, οι πολυάσχολες μαμάδες και μπαμπάδες, που πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο αλλά και οι αθλητικοί τύποι ανθρώπων, που θέλουν μια ισχυρή ώθηση πριν ξεκινήσουν την προπόνησή τους, όλοι χρειάζονται μια επιπλέον βοήθεια για να τροφοδοτήσουν τις πρωινές τους δραστηριότητες και να δώσουν περισσότερη ώθηση στον εαυτό τους: το XS Juiced Power Drink.