Μπορεί να μπήκαμε πια στο φθινόπωρο και οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν λήξει για τους περισσότερους από εμάς, όμως πάντα υπάρχει χώρος για διασκέδαση ακόμα και μέσα στην πόλη. Αυτή την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, ετοιμάσου για ένα μεγάλο πάρτι, που κανένας fan της trap δεν πρέπει με τίποτα να χάσει!

Ο MC Daddy, ο Dj Stephan, η Tsagrinou, ο Thug Smile και ο DJ Kyriakos Fardoulis δίνουν ραντεβού στο κτήμα Cataleya και είναι έτοιμοι να παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς όσους βρεθούν εκεί. Τη μεγάλη βραδιά στο κτήμα Cataleya θα πραγματοποιήσουν guest εμφάνιση οι Kaiser Faner, Rangel owny, off Gucci, Drillion!

Η είσοδος στο “απόλυτο” πάρτι του Σεπτεμβρίου είναι 15 ευρώ και μπορείς σήμερα να κρατήσεις τη δική σου θέση στο τηλ. 690 6772816

Το κτήμα εκδηλώσεων Cataleya δεν έχει φροντίσει μόνο για τη διασκέδασή σου αλλά και για τη μετακίνησή σου στο χώρο. Θα υπάρξουν λεωφορεία που θα παραλάβουν τον κόσμο με προορισμό το Cataleya, φροντίζοντας και για την επιστροφή. Η ώρα αναχώρησης είναι 20:30 με αφετηρία τα παρακάτω σημεία :

-Βασιλίσσης Αμαλίας στην είσοδο του Εθνικού κήπου

-Νερατζιώτισσα στον ηλεκτρικό απέναντι από το “The Mall”

-Και στη Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Διαβάστε επίσης:

Θέσεις απασχόλησης για νέους στη Βόρεια Εύβοια μέσα από το πρόγραμμα «Δεσμός για τους Νέους»