Ο Brad Pitt είναι ο πιο όμορφος άντρας στο Χόλιγουντ. Και αν δεν είναι τώρα μόνος του στην κορυφή -έχει παρέα και την οικογένεια Hemsworth για να λέμε και αλήθειες-, είναι σίγουρα ένας από τους πλέον πιο περιζήτητους εργένηδες. Γιατί προφανώς και οι singles του Λος Άντζελες τρέχουν να ανανεώσουν το botoxάκι τους. Εκτός όμως από αγωνία για την επόμενη σχέση του σε Χ χρονικό διάστημα, μας έπιασε μια περιέργεια και για όλες τις προηγούμενες. Γιατί ξέρουμε για την Angie και την Aniston. Αλλά τι γίνεται πριν τον γάμο του με την πρωταγωνίστρια από τα Φιλαράκια και το ιστορίκο τους διαζύγιο;

Ψάξαμε και βρήκαμε! Και όχι μόνο κάναμε μια λίστα με τις πρώην του, αλλά βρήκαμε πως όλες έχουν κάτι κοινό και πως ο Brad μάλλον έχει μοτίβο όταν τις διαλέγει!

Christina Applegate: Η τότε νεαρή έφηβη της σειράς Παντρεμένοι με Παιδιά ήταν η πρώτη χολιγουντιανή σχέση του Brad. Εκείνη τότε μόλις 18 ετών, τον πήρε ως συνοδό της στα βραβεία του MTV. Αυτά συνέβησαν κάπου ανάμεσα στο 1987 και το 1988. Και για την ιστορία η Christina υποδήθηκε την αδερφή της Aniston στα Φιλαράκια!

applegate-2

Juliette Lewis: Και εδώ αρχίζει το επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Με την Juliette ήταν συμπρωταγωνιστές στην ταινία Kalifornia και κάπου εκεί ξεκίνησαν να βγαίνουν. Ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ καιρό, αφού χώρισαν πριν καλά καλά να προλάβουν να παρευρεθούν σε πέντε έξι τελετές βραβείων.

Julia Ormond: Το 1994 ο Brad κυκλοφορεί την ταινία Legends of the Fall και η επόμενη σχέση του είναι με την συμπρωταγωνίστρια του Julia. Εκείνη μελαχρινή και μοιραία, εκείνος ανερχόμενος και κούκλος η σχέση τους ήταν έντονη και πολύ-φωτογραφημένη.

Thandie Newton: Δεν κράτησε όμως πολύ καθώς μέσα στο 1994, ο κύριος Pitt έκανε την ταινία που τον εδραίωσε, Την Συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα. Και ερωτεύτηκε την Newton που έπαιζα μαζί του στην ταινία. Έπαιζε αυτή, έπαιξε και αυτός, πολύ θέλει; Αντικειμενικά ένα πολύ ωραίο ζευγάρι.

Gwyneth Paltrow: Η πρώτη αμειγώς χολιγουντιανή σχέση του Brad και η πρώτη A-lister που τον πρόσεξε. Η Gwyneth ήταν σταθμός στην ζωή του, καθώς εκείνος δήλωσε τρελά ερωτευμένος μαζί της, μέχρι που φόραγε και ασορτί γυαλιά με τα δικά της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Se7en.

paltrow

Claire Folani: Το 1998 όμως ο Brad βρίσκει ενδιαφέρον στην αγκαλιά μιας άλλη γυναίκας, που ακούει στο όνομα Claire. Την γνωρίζει στα γυρίσματα της ταινίας Meet Joe Black και οι δυο τους ξεκινούν τις κοινές εμφανίσεις. Ήρεμα πράγματα, τίποτα αξιοσημείωτο.

Jennifer Aniston: Και φτάνουμε στην ΘΕΑ! Γνωρίστηκαν όταν εκείνος έκανε ένα guest σε κάποια επεισόδια στα Φιλαράκια, την σειρά που έκανε διάσημη την Aniston. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν να βγαίνουν και παρέμειναν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι που παντρεύτηκαν! Και άγγελοι τραγουδούσαν επί γης, καμπάνες χτυπούσαν και ουράνια τόξα διέσχιζαν τον ουρανό. Και μετά χώρισαν και όλα σκοτείνιασαν γύρω μας.

Angelina Jolie: Η πιο διάσημη αντροχωρίστρα, ήταν ο λόγος που όλα σκοτείνιασαν γύρω μας. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith και αφού εκείνος διέλυσε το γάμο του με την Jen, έμειναν μαζί για δέκα χρόνια, παντρέυτηκα, στον ενδέκατο και δεν σταμάτησαν ποτέ να υιοθετούν παιδιά. Χθες χώρισαν!

Υ.Γ 1: Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, όταν ο Brad έχει σχέση ας κάνει ταινίες αποκλειστικά με αντρικό cast. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να κρατηθεί με τίποτα.

Υ.Γ 2: Το μοτίβο του είναι σταθερό, επαναλαμβανόμενο και λίγο κουραστικό.

Υ.Γ 3: Στην νέα του ταινία με τίτλο Alied, πρωταγωνιστεί μαζί με την Marion Cotillard. Ωραία γυναίκα αυτή! Χρονικά όμως θα έπρεπε να είχε χωρίσει από πέρυσι, οπότε παίρνει free pass το μαράκι.

Υ.Γ 4: Στην επόμενη του ταινία, που γυρίζεται τώρα, συμπρωταγωνιστεί με την Tilda Swinton. Ο θεός να μας φυλάει…

Υ.Γ 5: Μην ξανακούσω για υπερωρίες στη δουλειά…