Το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων και των δώρων είναι περισσότερο η προετοιμασία της καρδιάς.

Γιατί δίνουμε ο ένας στον άλλο χριστουγεννιάτικα δώρα; Το έθιμο ανταλλαγής δώρων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων προέρχεται από τους 3 Μάγους, που ταξίδεψαν ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι για να δώσουν στο νεογέννητο Χριστό δώρα για να τον τιμήσουν και να τον λατρέψουν. Τα δώρα είναι σύμβολα αγάπης και το πιο πολύτιμο δώρο όλων είναι το χαμόγελο των παιδιών.

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, είναι μεγάλης σημασίας να γίνει κατανοητή η αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς που χαρίζει απλόχερα την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά.

Μια απλή χειρονομία με μεγάλη αξία

Ένας τρόπος να προσφέρετε την αγάπη σας σε παιδιά που την έχουν ανάγκη, είναι με μια απλή χειρονομία που έχει όμως μεγάλη συμβολική αξία, κάνοντας φέτος τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα δώρα σας από μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητα γούρια, κεριά, στολίδια χριστουγεννιάτικες κάρτες και μοναδικά είδη που έχουν δημιουργηθεί από όσους συμμετέχουν ανιδιοτελώς στο Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρια του Οργανισμού και να συμμετέχετε στα bazaar που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Με τον τρόπο αυτό και εσείς προσφέρετε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας και βοηθάτε τα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι εορταστικές αγορές μπορούν λόγω της πανδημίας να γίνουν με ασφάλεια μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση του e-shop στη διεύθυνση https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/ ή και τηλεφωνικά στο 210 3306140, 11040 (αστική χρέωση). Όλα τα είδη είναι σε πολύ προσιτές τιμές και παραδίδονται στο χώρο σας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία μεγάλης αξίας που θα βοηθήσει ουσιαστικά παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ή πέφτουν θύματα βίας, παιδιά που απειλούνται από φτώχεια ή εξαφανίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο διάστημα 1995 – 2021 υποστήριξε συνολικά 1.728.626 παιδιά και τις οικογένειές τους. Και αυτά τα Χριστούγεννα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε*». *Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πληροφορίες: [email protected], Τηλ.: 210 3306140, 11040 (αστική χρέωση).