Η LG Electronics (LG) είναι μία εταιρεία που μεριμνά για τις καθημερινές σας συνήθειες και συμβάλλει ώστε και αυτές τις γιορτές να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αξίζει. Οι γιορτές πλησιάζουν, μαζί και η χριστουγεννιάτικη διάθεση. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να την ενισχύσετε και να «στολίσετε» τη ρουτίνα σας εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με τα προϊόντα της LG για σύμμαχο, μπορείτε να μετατρέψετε μια απλή «καθημερινή» μέρα σε ξεχωριστή.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της ημέρας είναι το πρωϊνό και κάτι που καμιά φορά το αμελούμε. Το νέο ψυγείο ντουλάπα InstaView οριζόντιας διάταξης (GMX945MC9F) με την κομψότητα και το design αλλά και τις δυνατότητες τεχνολογίας που διαθέτει, πρόκειται να σας εμπνεύσει για την δημιουργία ενός μοναδικού πρωϊνού ή και brunch. Η συσκευή ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης, χάρη στις μοντέρνες λεπτομέρειες που διαθέτει με μαύρο ματ φινίρισμα και θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα δώρο στον εαυτό σας, αναβαθμίζοντας το στυλ της κουζίνας σας.

Το ευρύχωρο εσωτερικό του ψυγείου διακρίνεται για την premium αισθητική του με μεταλλικές λεπτομέρειες. Χάρη στο φιμέ γυάλινο πάνελ InstaView™ το εσωτερικό του ψυγείου φωτίζεται με δύο μόνο γρήγορα χτυπήματα, ώστε να μπορείτε να δείτε τι υπάρχει μέσα, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-Door™ προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα τα τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε στα ράφια, διευκολύνοντας τις γρήγορες κινήσεις που απαιτούν οι σημερινοί ρυθμοί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για πετυχημένες συνταγές αλμυρών και γλυκών είναι η φρεσκάδα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται. Με την τεχνολογία DoorCooling+™, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα[1] χάρη στην πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη. Ενώ για ακόμη περισσότερη ευκολία, η εφαρμογή LG ThinQ™ επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται το InstaView™ ψυγείο, να ελέγχουν την κατανάλωση ενέργειας, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν τυχόν η πόρτα έχει μείνει ανοιχτή, ή ακόμη και να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Και το pampering δεν τελειώνει εδώ. Μην ξεχνάτε πως στην καθημερινή ρουτίνα των ημερών δεν μπορούν να λείπουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που μεταδίδουν το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα κι όλο το εύρος συναισθημάτων που το περικλείει και που εντείνεται αυτήν την χρονική περίοδο, όπου το έτος οδεύει στο τέλος του.

Η συντροφιά της LG OLED evo Gallery TV φαντάζει η ιδανική παρέα αυτές τις μέρες καθώς σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας ενώ κυριολεκτικά «στολίζει» το σαλόνι σας. Η LG OLED evo Gallery TV αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις του μοντέρνου design και της τεχνολογίας, αφού διαθέτει αυτό-φωτιζόμενα pixels που παράγουν απόλυτο μαύρο, τέλεια χρώματα και μοναδικά ρεαλιστική εικόνα, παρέχοντας άνεση στην παρακολούθηση περιεχομένου, χωρίς να απαιτούν οπίσθιο φωτισμό. Ταυτόχρονα, η πιστότητα χρωμάτων αποτυπώνει με ακρίβεια τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας σε ψηφιακά.

Επιπλέον, εκτός από τις σύγχρονες λειτουργίες που διαθέτει σε τεχνολογικό επίπεδο, η τηλεόραση δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα της επιτοίχιας[2] τοποθέτησης και της ενσωμάτωσης στον τοίχο, χάρη στο επίπεδο πίσω μέρος[3] της που την κάνει να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Η εύκολη εγκατάσταση εξασφαλίζει κομψή εμφάνιση και η κατασκευή από σύνθετες ίνες κάνει την τηλεόραση να ζυγίζει λιγότερο. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και μπορεί να αλλάζει θέση εύκολα ώστε να ταιριάζει με κάθε εσωτερικό χώρο και να αποτελεί φυσικό μέρος του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο σας ταξιδεύει κινηματογραφικά και σας προφέρει τις στιγμές θέασης που επιζητάτε μπαίνοντας για τα καλά στο πνεύμα των ημερών.

Τέλος η σειρά LG Soundbars με τα Sound Bar S95QR και sound bar S80QY θα προσδώσει το extra touch αυτές τις γιορτινές μέρες. Σε συνεργασία με την ™Meridian Audio, ηγέτη στον τομέα του ήχου υψηλής ανάλυσης, εξασφαλίζεται το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα. Με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth® 5.0, τριπλά κανάλια up-firing και νέο ασύρματο subwoofer με συνολική απόδοση 810W & 480W αντίστοιχα, τα LG Soundbars είναι κατασκευασμένα για την προσωπική σας διασκέδαση, απογειώνοντας τις εμπειρίες ακρόασης, θέασης αλλά και gaming. Aποδίδoντας περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™[4], με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνουν μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση. Ενώ, το AI Room Calibration[5]χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης του χώρου για την ανάλυση του χώρου σας, για να σας παρέχει φυσικό και ρεαλιστικό ήχο. Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG soundbar αναλύει το περιεχόμενό σας για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε ακούτε μουσική είτε παίζοντας παιχνίδια.

Γεμίστε τη ρουτίνα σας με στιγμές που θα αποτελέσουν την ιδανική χριστουγεννιάτικη καθημερινότητα. Με συνοδοιπόρους τα προϊόντα της LG, είστε περισσότερο από έτοιμοι να το πετύχετε!

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου NonDoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.
[2]Συνιστάται η εγκατάσταση σε στήριγμα. Το καλώδιο μπορεί να είναι ορατό ανάλογα με την εγκατάσταση. Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου. Λάβετε υπόψη ότι οι σύνδεσμοι που παρέχονται στη συσκευασία ενδέχεται να μην είναι κατάλληλοι για όλες τις περιπτώσεις. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία, εάν κριθεί απαραίτητο, προτού ξεκινήσετε την εγκατάσταση
[3] Τα Flat Back και Gallery Design διατίθενται αποκλειστικά στα μοντέλα LG OLED G2 και Z 77″.
[4] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.
[5]Το AI Room Calibration είναι μια τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης του ήχου που αντισταθμίζει το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο το Sound Bar, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που βελτιώνουν την ηχητική απόδοση του Sound Bar. Διευκρινίζεται ότι με την χρήση της τεχνολογίας αυτής δεν λαμβάνει χώρα καμία δραστηριότητα συλλογής, επεξεργασίας, διαβίβασης, κλπ. προσωπικών δεδομένων των χρηστών.