Εκπληκτική ήταν για μία ακόμα φορά η παρουσία της Team Garmin Greece στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, με τους αθλητές να δικαιώνουν το μότο #BeatYesterday και να κατακτούν τα βάθρα για ακόμα μία χρονιά!

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στους άνδρες με χρόνο 2:22.37, συνδυάζοντας την ένταξή του στην Team Garmin Greece με την 1η του νίκη σε Μαραθώνιο. Στις γυναίκες, μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία επέστρεψε στον Μαραθώνιο μετά από απουσία ενός έτους λόγω εγκυμοσύνης και κατέκτησε ξανά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με χρόνο 2:43:20, ο οποίος της «χάρισε» και την 3η θέση στην overall κατάταξη.

Αυτές δεν ήταν και οι μοναδικές «πρωτιές» για την ομάδα της Garmin Greece, καθώς το Σάββατο η Αναστασία Μαρινάκου πραγματοποίησε το back-to-back στη διαδρομή των 10Κ και με χρόνο 34:10 σκαρφάλωσε στην κορυφή του βάθρου, ενώ ο Νέστορας Κολιός ήταν ο πρώτος που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο, στην κούρσα των 5Κ με χρόνο 14:48.

Οι διακρίσεις της Team Garmin Greece δε σταματούν εκεί, όμως, με την Ματίνα Νούλα να ακολουθεί την Γκλόρια Πριβιλέτζιο και να κατακτά τη 2η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου με χρόνο 2:46.53. Το βάθρο συμπλήρωσε η Γιώτα Βλαχάκη, επίσης μέλος της Team Garmin Greece, ενώ την 4η θέση στα 10Κ κατέκτησε και η «βετεράνος» της ομάδας, Ντενίζ Δημάκη, με χρόνο 37.23.

Leave a Reply

Your email address will not be published.