Το Novacinema4 αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των σειρών με «Based on a true story» (από 17/10 στις 22:00), «Quantum Leap season 2» (από 19/10 στις 21:00), «The Lovers» (από 20/10, 22:00) και «Professor T season 2» (από 30/10 στις 22:00)

Νέες καθηλωτικές σειρές καθώς και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τις επόμενες ημέρες στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, μέσα από το Novacinema4!

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 κάνει πρεμιέρα η dark comedy σειρά «Based on a true story», ενώ από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 ακολουθεί ο 2ος κύκλος της σειράς μυστηρίου και φαντασίας «Quantum Leap». Η ρομαντική κωμωδία «The Lovers» είναι η νέα σειρά που έρχεται από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 να κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές. Από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 ξεκινάει και ο 2ος κύκλος της σειράς μυστηρίου «Professor T».

«Based on a true story» από την Τρίτη 17/10 και κάθε Τρίτη στις 22:00

Μία κτηματομεσίτρια, ένας πρώην αθλητής του τένις κι ένας υδραυλικός αρπάζουν μία μοναδική ευκαιρία για να βγάλουν χρήματα από την εμμονή της Αμερικής με το πραγματικό έγκλημα. Η dark comedy που θα συναρπάσει με τους Chris Messina, Kaley Cuoco, Jasmine Jobson, Reece Richie στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Quantum Leap» από την Πέμπτη 19/10 και κάθε Πέμπτη στις 21:00

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Δρ Σαμ Μπέκετ μπήκε στον επιταχυντή κι εξαφανίστηκε. Τώρα, μία νέα ομάδα επανεκκινεί το πρόγραμμα, ελπίζοντας να κατανοήσει τα μυστήρια πίσω από τη συσκευή και τον δημιουργό της. Raymond Lee, Caitlin Bassett πρωταγωνιστούν στον 2ο κύκλο της σειράς μυστηρίου και φαντασίας.

Η ρομαντική κωμωδία «The Lovers» από την Παρασκευή 20/10 και κάθε Παρασκευή στις 22:00

Η ιστορία της Τζάνετ, μίας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ που δεν νοιάζεται για τίποτα, ούτε καν για τη ζωή της, και του Σίμους, ενός εγωκεντρικού πολιτικού δημοσιογράφου, και της ανεξήγητης έλξης που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.  Johnny Flynn, Roisin Gallagher, Alice Eve, Conleth Hill πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία.

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Professor T» από τη Δευτέρα 30/10 και κάθε Δευτέρα στις 22:00

Ο ευφυής αλλά ιδιαίτερος καθηγητής Τζάσπερ Τέμπεστ επιστρέφει. Πιο έξυπνος, αλλά και πιο προβληματισμένος από ποτέ, περνά περισσότερο χρόνο βοηθώντας την αστυνομία να ερευνήσει μία σειρά εγκλημάτων με τη μοναδική διορατικότητα που διαθέτει. Ben Miller, Emma Naomi στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των σειρών συνεχίζονται στο Novacinema4 «Bardot», «Bad Behaviour», «Law & Order season 22», «Viss Norm», «The Invisible Girl».

Οι σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.