Τα δημοσεύματα για την προσωπική ζωή της Taylor δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Καλά να πάθει απ’τη μία βέβαια, αφού μόνη της βγάζει στην φόρα όσα συμβαίνουν στην ζωή της. Ο χωρισμός της με τον Calvin Harris επισκιάστηκε πολύ γρήγορα από το νέο της δεσμό με τον Tom Hiddleston και τα σχόλια ήταν καταιγιστικά.

Μία νέα είδηση όμως κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά τη νέα ρήξη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι αλλά και αφορμή για τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους. Το ΤΜΖ υποστήριξε ότι η Taylor έγραψε τους στίχους του νέου επιτυχημένου τραγουδιού “This Is What You Came For”, φτιάχνοντας μάλιστα στο πιάνο ένα demo και εν συνεχεία μαζί με τον Calvin έφτιαξαν ένα κανονικό στο studio.

calvin

Η Rihanna δέχτηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι, αλλά κανείς απ’το ζευγάρι δεν ήθελε να βγει στην δημοσιότητα ότι συνεργάστηκαν μαζί, αφού θεωρούσαν ότι η σχέση τους θα επισκίαζε το τραγούδι. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό και η Taylor να υπογράψει τους στίχους ως Nils Sjoberg.

Τα πρώτα προβλήματα ήρθαν όταν ο Calvin Harris ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest, ο οποίος τον ρώτησε αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την σύντροφο του, με τον πρώτο να δίνει την εξής απάντηση: «Δεν το έχουμε συζητήσει καν. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί».

Όλα αυτά έρχεται να επιβεβαιώσει στο Mashable εκπρόσωπος της Taylor, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο λόγος που ράγισε το γυαλί μεταξύ τους.