Είναι εύκαμπτη, κολλάει στον τοίχο, άμα θέλεις την κόβεις με το ψαλίδι. Και επάνω της βάζεις τα αγαπημένα τουβλάκια της LEGO! Ο κόσμος έχει ξετρελαθεί με την ιδέα του design studio nimuno. Οι «nimuno loops» κολλάνε σε κάθε επιφάνεια και αμέσως την κάνουν συμβατή σε LEGO καταστάσεις, αφού μπορείς να ξεκινάς να χτίζεις επάνω τους με τα κλασικά τουβλάκια της εταιρείας!
Οι «λούπες» της nimuno είναι εύκαμπτες και κόβονται, μπορείς να τις κολλήσεις κάθετα επάνω στην γωνία του τοίχου για παράδειγμα, ή οπουδήποτε θέλεις αφού οι δυνατότητες που σου δίνουν είναι ατελείωτες! Οι designers anine kirsten και max basier από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής σκέφτηκαν την ιδέα μετά από ένα χρόνο ερευνών και έφτιαξαν την πρωτότυπη ταινία nimuno. Και η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Οι nimuno loops ανέβηκαν στην crowdfunding πλατφόρμα Indiegogo ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου, αλλά είμαστε σίγουροι πως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.  Ο στόχος ήταν τα 8.000 δολάρια και έχουν ήδη ξεπεράσει… κάθεστε; Το 1 εκατομμύριο δολάρια! Για την ακρίβεια 1,056,837! Και έχουν ένα μήνα ακόμα!

LEGO-tape-nimuno-designboom-03LEGO-tape-nimuno-designboom-04LEGO-tape-nimuno-designboom-05LEGO-tape-nimuno-designboom-06LEGO-tape-nimuno-designboom-07

About The Author