Στην Alpro, είμαστε πρωτοπόροι στα φυτικά προϊόντα. Πριν από 40 χρόνια, είχαμε την επιθυμία να προσφέρουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο διατροφής μέσω της φυτικής διατροφής, η οποία είναι επιλογή που είναι καλή τόσο για εμάς όσο και για τον πλανήτη. Αυτή η πεποίθηση οδήγησε στη δημιουργία της καινοτόμας σειράς φυτικών ροφημάτων μας, του “ALPRO Σσσσ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ*ΛΑ”. Τα ροφήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να περιλαμβάνουν φυτικά προϊόντα στη διατροφή τους, χωρίς να κάνουν θυσίες στη γεύση.

Η σειρά μας παρέχει μια αξεπέραστη γεύση από την πρώτη γουλιά, με εκπληκτική υφή, χάρη στη χρήση νόστιμης βρώμης. Παρέχουμε δύο επιλογές για να διαλέξετε: το Ελαφρύ με 1,8% λιπαρά, που είναι πιο απαλό και ήπιο, και το Πλήρες με 3,8% λιπαρά, που είναι πιο πλούσιο και γεμάτο.

Δοκίμασε τα στον καφέ, στα δημητριακά αλλά και σκέτα από το ποτήρι, ζεστά ή κρύα και νιώσε τη γεμάτη γεύση και την πλούσια υφή που λατρεύεις σε κάθε γουλιά!

Όχι να το παινευτούμε, αλλά ξεπεράσαμε τον εαυτό μας! Δοκιμάζοντας διαρκώς διαφορετικές συνταγές πετύχαμε την ιδανική ισορροπία σε λιπαρά/ πρωτεΐνες/ αρώματα, αναμιγνύοντάς τα στις κατάλληλες αναλογίες και έτσι δημιουργήσαμε ένα αποτέλεσμα που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις! 100% φυτικό, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και πηγή ασβεστίου & βιταμίνης D. Θέλουμε να είναι η απόλυτη επιλογή για όλους αυτούς που θέλουν να εντάξουν την φυτική διατροφή στην καθημερινότητά τους, χωρίς καμία θυσία στη γεύση.

Τέλος, ο πλανήτης μας, πραγματικά χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Όλο και περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η συνταγή για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη είναι πραγματικά πολύ απλή: Να καταναλώνουμε περισσότερα φυτικά προϊόντα για ένα μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Μπορούμε να το πετύχουμε με μικρά και απλά βήματα.

Δοκίμασε το  Σσσσ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ*ΛΑ και κάνε κι εσύ το δικό σου βήμα προς τη φυτική διατροφή, απολαυστικά!

Τι περιμένεις λοιπόν;