Πόσα τραγούδια, στίχοι, έργα, ποιήματα, βιβλία έχουν γραφτεί για την αγάπη και τον έρωτα; Πόσες καρδιές έχουν ραγίσει και πόσες ακόμα έχουν βιώσει το συναίσθημα της ολοκλήρωσης όταν βρήκαν το άλλο τους μισό; Η αγάπη είναι το συναίσθημα που μας κάνει να νιώθουμε πλήρεις και δυνατοί, η εσωτερική ορμή που κάνει κάθε στιγμή να μοιάζει με γιορτή. Φέτος, η Absolut εμπνέεται από τον πλατωνικό μύθο του Χαμένου Μισού και δημιουργεί την Absolut Eros Edition, αποκλειστικά για την Ελλάδα!

Σύμφωνα με το μύθο (που περιγράφεται στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνα), στην αρχή οι άνθρωποι είχαν τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια και ένα κεφάλι με δύο πρόσωπα. Και ήταν τόσο δυνατοί που οι θεοί τους ζήλευαν. Φοβούμενος τη δύναμή τους, ο Δίας αποφάσισε να τους χωρίσει σε δύο κομμάτια, καταδικάζοντάς τους να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε αναζήτηση του άλλου, χαμένου τους μισού. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι νιώθουν αδύναμοι και εύθραυστοι, λαχταρώντας να βρουν το άλλο τους μισό και μόνο η ένωσή τους μπορεί να τους βοηθήσει να ανακτήσουν όλη τους τη δύναμη.

Η συλλεκτική φιάλη έχει pop αισθητική με σύγχρονες αναφορές και ζωηρά χρώματα και μας καλεί να τη μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας μπαίνοντας στο πνεύμα των εορτών και της αγάπης.