Η PLAYMOBIL 1.2.3 σας προσκαλεί στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, στο επίπεδο 3 , μπροστά από το κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, να γνωρίσετε από κοντά τα θεραπευτικά αλογάκια “μινιατούρες” και να ενημερωθείτε για τους σκοπούς του Gentle Carousel Greece που προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες: δύναμη ψυχής, κίνητρο, συντροφιά, ελπίδα και μοναδικές στιγμές ανεκτίμητης χαράς σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Playmobil την ξέρεις, έχεις μεγαλώσει μαζί της και ίσως -λεω ίσως- ακόμα παίζεις αν βρεις κανένα στο δωμάτιο του μικρού σου ανηψιού! Τι είναι όμως η Gentle Carousel;

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ξεκίνησε στη Florida πριν από 18 χρόνια. Τα αλογάκια «μινιατούρες» είναι εκπαιδευμένα από ειδικούς ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς και βοηθούν όσους έχουν κουραστεί από την προσπάθεια, να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Τα μικροσκοπικά αυτά αλογάκια μεταφέρονται προς τα Ιδρύματα ή τα Νοσοκομεία και ανεβαίνουν με το ασανσέρ στους θαλάμους όπου με την ηρεμία τους προκαλούν μείωση του άγχους, χαμηλώνουν την αρτηριακή πίεση, πολεμούν αποτελεσματικά την κατάθλιψη και το κυριότερο, χαρίζουν χαρά, χαμόγελα και λίγες στιγμές ευτυχίας.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 11:30 μέχρι τις 13:30!