Ένα υπέροχο καλοκαίρι τελειώνει και το AVENUE ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις οικογένειες με τα παιδιά τους για τις σχολικές και φθινοπωρινές τους αγορές. Στο Εμπορικό μπορούν όλοι να βρούν αυτά που χρειάζονται, από ρούχα και παπούτσια μέχρι τσάντες, βιβλία αλλά και παιχνίδια, εύκολα, γρήγορα και πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Επειδή όμως το AVENUE πάντα στοχεύει στην διεξαγωγή ευχάριστων, δημιουργικών αλλά και επιμορφωτικών εκδηλώσεων, από τις 9 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τη δημοφιλή σε όλους Peppa μαζί με τον αδερφό της George. Θα επισκεφθούν το Εμπορικό για να φωτογραφηθούν με όλα τα παιδιά και να μοιραστούν μαζί τους χαρούμενες και ευφάνταστες δραστηριότητες.

Παράλληλα, σε άλλο stage, στο AVENUE θα βρίσκεται και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ με την παιδαγωγική ομάδα του Κέντρου της Γης, η οποία θα παρουσιάσει  θέματα για τα μικρά παιδιά, που στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίησή τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Οργάνωση Γη προσφέρει Βιωματική, Μη Τυπική Εκπαίδευση, για τη βιώσιμη ανάπτυξη στα αστικά κέντρα και θα δείξει στους μικρούς μας επισκέπτες.

Άλλη μια σχολική χρονιά, αρχίζει από το AVENUE. Η πιο ωραία ώρα της ημέρας.