Στην ηλικία των 23 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Ερμής Καραγιάννης, γνωστός μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από έναν φίλο του μέσω ανάρτησης στα social media και επιβεβαιώθηκε από την εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πιθανώς πρόκειται για αυτοκτονία, προφανώς λόγω απογοήτευσης, αφήνοντας πολλούς με ερωτήματα.

Λίγα λόγια για τον Ερμή Καραγιάννη

Ο Ερμής Καραγιάννης είχε διακριθεί για το ταλέντο και τη μοναδική του προσωπικότητα. Ωστόσο, πίσω από τη γοητεία του έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τελικά τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Στην ηλικία των 19 ετών, συμμετείχε στις auditions του GNTM, όπου παρά την ομορφιά και τη γοητεία του, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps. Είχε δηλώσει ότι ασχολείται με το commercial modelling, ελπίζοντας να μεταβεί στο fashion modelling.

Στην audition, έλαβε θετικές κριτικές από τον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά, οι οποίοι του έδωσαν το «ναι». Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν, και τελικά δεν προχώρησε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού.

Δυστυχώς, είναι πολύ θλιβερή είδηση γιατί δεν είναι μαζί μας ένα πολύ νέο παιδί.