Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Γιώργο Μπαλταδώρο, 34 ετών, που καταγόταν από το Μαυροβούνι Καρδίτσας

Στο δυναμικό της 331 Μοίρας στην Τανάγρα της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ενταγμένος ο 34χρονος πιλότος του μοιραίου Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο που είχε γεννηθεί στις 3 Ιουνίου του 1984 και καταγόταν από το Μαυροβούνι Καρδίτσας.

Στην περιοχή βρέθηκαν συντρίμμια, η κάσκα του, η μικρή σωστική λέμβος, το κιτ επιβίωσης, καθώς και στοιχεία που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι νεκρός.

Στο προφίλ, που διατηρούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεσπόζει μια φωτογραφία με Μιράζ, η οποία έχει δεχθεί τα σχόλια φίλων του στο facebook, ενώ πολλοί από αυτούς είναι επίσης «ιπτάμενοι». Επίσης, υπάρχει άλλη μία φωτογραφία από ανέμελες διακοπές του αδικοχαμένου πιλότου.

Την είδηση του θανάτου του άτυχου χειριστή ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. «Ενας Ελληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Επεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο υπουργός Αμυνας.