ΟΙ TOP HARD ROCK BARTENDERS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BARocker

hrc_barocker-championship-2016-2

Γιατί τι είναι πιο συναρπαστικό από ένας διαγωνισμός για τον καλύτερο bartender; Άφθονο ποτό, νέες συνταγές, περίεργες γεύσεις και εσύ στο φυσικό σου περιβάλλον. Εσύ λοιπόν που λατρεύεις τα κοκτέιλ, αυτό δεν πρέπει να το χάσεις! Γιατί το Hard Rock Cafe Athens πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά και το 2ο Γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Bartending!

Στις 6 Οκτωβρίου 2016 το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί τους ταλαντούχους bartenders του στον 4ου ετήσιο Παγκόσμιο Διαγωνισμό BARocker! Πρόκειται για μια κορυφαία «μάχη», όπου οι Hard Rock bartenders από όλο τον κόσμο καλούνται να αναδείξουν τις bartending ικανότητές τους, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2016.

hrc_barocker-championship-2016-1

hrc_barocker-championship-2016-4

Ενώ την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, το Hard Rock Cafe Αthens θα φιλοξενήσει τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους bartenders του και κριτική επιτροπή τους ειδικούς στο χώρο: Νικόλ Κομοδίκη – Operations Manager, Hard Rock Cafe Athens, Μιχάλη Παπαζήση – Flair Bartending Instructor, Bar Academy και ο Αλέξανδρος Μακρίδης, από τη Red Bull. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στη γνώση συνταγών, τη γεύση, την ακρίβεια, την ταχύτητα, τη δεξιοτεχνία και τη συνολική παρουσίαση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο θα υπάρχει Resident DJ, που θα ξεσηκώνει κοινό! Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του Ηard Rock Cafe καλούνται να συμμετέχουν και να εμψυχώσουν τους διαγωνιζόμενους, καθώς θα διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο νικητής που θα αναδειχθεί και θα περάσει στην επόμενη φάση θα κερδίσει μία χάλκινη 3D κονκάρδα BARocker 2016 καθώς κι ένα πακέτο δώρων.

#ThisIsHardRock

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hardrock.com/athens.