Η υγρασία είναι ένα πρόβλημα που ειδικότερα τον χειμώνα, η ενοχλητική της εμφάνιση μπορεί να ταλαιπωρήσει όλους μας. H υγρασία μπορεί να επηρεάσει με αρνητικό τρόπο την υγεία μας, επιβαρύνοντας το αναπνευστικό μας σύστημα και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλώντας αλλεργίες, κρίσεις άσθματος και διάφορες άλλες παθήσεις. Πέραν όμως της υγείας μας, η υγρασία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και στα δομικά στοιχεία του σπιτιού, σχηματίζοντας τη γνωστή σε όλους μας μούχλα στους τοίχους, ενώ η ύπαρξη της σε μεγάλο ποσοστό επηρεάζει τον τρόπο που το σώμα μας αντιλαμβάνεται την θερμοκρασία που επικρατεί στο εσωτερικό του σπιτιού (χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού από ότι στο φυσικό περιβάλλον).

Ariete Dry Air Thats (1)

Η υγρασία είναι ένας «ορατός εχθρός» που πρέπει οπωσδήποτε να τον καταπολεμήσετε και για αυτό το λόγο ένας αφυγραντήρας είναι μία συσκευή που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. H Ariete έχοντας δημιουργήσει τη δική της παράδοση, σε μία ευρεία γκάμα συσκευών για το σπίτι, μας προτείνει τον αφυγραντήρα Dry Air 801, μία πρόταση που σχεδιάστηκε για να σας κάνει τη ζωή σας… ευκολότερη. Οι compact διαστάσεις και το όμορφο design συμπληρώνονται άψογα από την ευκολία χρήσης, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον βάλετε στην πρίζα να πατήσετε το ON button και να αφήστε τον Dry Air να αναλάβει τα υπόλοιπα…

Ariete Dry Air Thats (5)

Ο αφυγραντήρας της Ariete πέραν του ότι καταπολεμάει την εμφάνιση της μούχλας και της υγρασίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού (14lt υγρασίας μέσα σε μία μέρα), επιπλέον βελτιώνει σημαντικά την σύσταση του αέρα, καταπολεμώντας τα μικρόβια τα οποία μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά επιβλαβή και που συνδέονται με μία σειρά αλλεργιών. Παράλληλα, όταν βρέχει ο Dry Air 801 μπορεί να σας βοηθήσει στο στέγνωμα των ρούχων, ενώ με τα ροδάκια που διαθέτει και την εργονομική χειρολαβή μπορείτε να τον μεταφέρετε εύκολα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο Dry Air διαθέτει δοχείο νερού χωρητικότητας 1.5lt, ενώ δύναται να καλύψει χώρο που φτάνει μέχρι τα 50 τετραγωνικά. Επιπλέον, προσφέρει χαμηλά επίπεδα θορύβου (κάτω από τα 42 db), διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας πλήρωσης δοχείου, ενώ μπορεί να συνδεθεί εύκολα με αποχέτευση.

Ariete Dry Air Thats (3)

Συνδυάζοντας οικονομία, ποιότητα, αξιοπιστία και εξελιγμένες δυνατότητες, ο Dry Air της Ariete είναι ότι θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Δείτε τον «εν δράσει» στο video που ακολουθεί, ενώ περισσότερα για τις τεχνικές προδιαγραφές του, θα βρείτε εδώ!