Το μπάνιο μας είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και ξεχωριστός χώρος, αποτελώντας μια γωνιά του σπιτιού στην οποία παραδοσιακά επιθυμία μας είναι να προσθέσουμε το δικό μας προσωπικό γούστο. Από την πρωινή προετοιμασία για να ξεκινήσετε δυναμικά και αισιόδοξα τη μέρα σας, μέχρι ένα χαλαρωτικό ντους ύστερα από μια απαιτητική και κουραστική μέρα στο γραφείο, το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εύρυθμη ροή της καθημερινότητας μας. Βέβαια, αυτό που ισχύει είναι ότι ένα μπάνιο δεν πρέπει μόνο να είναι απλώς όμορφο, αλλά παράλληλα θα πρέπει να είναι και λειτουργικό, προσφέροντας άνεση και υψηλή αντοχή (από τη στιγμή που εκ φύσεως χρησιμοποιείται καθημερινά). Ακόμη περισσότερο θα πρέπει το μπάνιο μας να εμπνέει ηρεμία, ευκολία στη χρήση και να διακρίνεται για την απλότητα και την σωστή οργάνωση του.

Όταν βέβαια τα παραπάνω διακριτά χαρακτηριστικά «χάνονται» στο πέρασμα των ετών είτε λόγω της υπερβολικής χρήσης, είτε λόγω της ατολμίας μας και της έλλειψης χρόνου, τότε το μπάνιο μας αρχίζει να χάνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Όταν δε μάλιστα ένα μπάνιο απωλέσει και τη λειτουργικότητά του, τότε μια «ανακαίνιση» θα πρέπει να θεωρείται μονόδρομος. Όμως πολλές φορές μόνο και μόνο στο «άκουσμα» της συγκεκριμένης λέξης, οι περισσότεροι από εμάς διστάζουμε ακόμη και να… τρομάζουμε. Και σίγουρα αυτή η ανησυχία μπορεί να είναι εύλογη και δικαιολογημένη, εξαιτίας και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και συγκυριών, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί ότι για να προχωρήσεις στην πολυπόθητη ανανέωση του μπάνιου σου (αλλά και οποιοδήποτε εσωτερικού χώρου) απαιτείται υπερβολικά μεγάλος χρόνος και φυσικά… μπόλικα χρήματα.

Ωστόσο, η Vasi Εμπορική αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να χαρίσετε στο μπάνιο σας, την απαραίτητη αυτή πνοή ανανέωσης. Μέσα από την μεγάλή ποικιλία που θα βρείτε σε προϊόντα μπάνιου, αξεσουάρ και είδη υγιεινής θα διαπιστώσετε ότι η ανακαίνιση του μπάνιου σας δεν είναι τελικά και τόσο… βουνό, όπως αρχικά είχατε νομίσει. Στη Vasi Εμπορική σας περιμένει μια μεγάλη γκάμα από νιπτήρες, μπαταρίες, πλακάκια, έπιπλα, WC, ντουζιέρες, καθρέπτες και άλλα αξεσουάρ που μπορούν να καλύψουν ακόμη και το πιο ιδιαίτερο γούστο. Είτε σας αρέσουν οι φουτουριστικές πινελιές ή μια καθαρά elegant προσέγγιση, είτε απλώς θέλετε να επενδύσετε σε κάτι πιο κλασικό που φλερτάρει με το vintage και το retro, η Vasi μπορεί να σας καλύψει πλήρως.

To κυριότερο όλων; Τώρα μπορείτε να ανακαινίσετε ποιοτικά το μπάνιο σας με πραγματικά ελάχιστο κόστος, καθώς η Vasi Εμπορική τρέχει μια μοναδική εκπτωτική προσφορά, την οποία δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας προϊόντα μπάνιου αξίας 700 ευρώ, η Vasi συνθλίβει την τιμή τους και σας τα αφήνει σε προσφορά στα 450 ευρώ! Μάλιστα, εκτός από την πώληση ειδών σπιτιού, η Vasi ασχολείται και με την μελέτη, διάθεση, κατασκευή και τοποθέτηση. Τώρα, η ανακαίνιση του μπάνιου δεν αποτελεί όνειρο απατηλό… Τολμήστε και δώστε ξανά στο μπάνιο σας την φρεσκάδα που τόσο καιρό του έλειπε!

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή την εκπληκτική προσφορά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 697 351 2042

Facebook Page: https://www.facebook.com/vasiemp

One Response