Η Black Friday έφτασε και σίγουρα θα προετοιμάζεστε για τη “μεγάλη μάχη” για να βρείτε τις πιο top προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας high-tech gadgets και smartphones! Η Wind φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη γιορτή των εκπτωτικών προσφορών, για αυτό και στα καταστήατα της και στο www.wind.gr θα βρείτε πραγματικά απίθανες και συναρπαστικές προσφορές!

 

Εάν σκέφτεστε ότι έφτασε (επιτέλους) η στιγμή να αποχαιρετήσετε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο, τότε η Wind δεν μπορεί παρά να είναι ο νούμερο 1 προορισμός σας, με τις μειώσεις στις τιμές να αγγίζουν ακόμη και το 30%! Όπως θα δείτε και από τον κατάλογο προσφορών της Wind (κάνοντας click εδώ): Huawei, Honor, Xiaomi, Samsung, Nokia και Apple διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και μάλιστα, εάν τα συνδυάσετε με κάποιο από τα ειδικά προγράμματα της Wind, τότε το κέρδος σας θα είναι πολλαπλό (καθώς μπορείτε να πάρετε συγκεκριμένες συσκευές ακόμη κι εντελώς δωρεάν)! Εκτός όμως smartphones θα βρείτε και πολλές ακόμη συσκευές, όπως είναι tablet, ασύραματα τηλέφωνα, κάμερες, ακουστικά και wearables!

Αναμφίβολα, η φετινή Black Friday θα είναι ξεχωριστή και για να δείτε με λεπτομέρεια όλες τις προσφορές της Wind δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε τον Black Friday κατάλογο προσφορών, πάτωντας εδώ ή να κάνετε μια επίσκεψη στο www.wind.gr!

Φέτος η Black Friday ανήκει στη Wind!