Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ολοένα και πλησιάζουν και όλοι ψάχνουν να δουν πώς θα περάσουν τις εορταστικές ημέρες. Τι καλύτερο από τη διοργάνωση ενός πάρτι παρέα με αγαπημένους φίλους που θα μοιραστούν τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Όμως, για να γίνει ένα πάρτι επιτυχημένο επιβάλλεται εκτός από την καλή παρέα να υπάρχει και καλή και δυνατή μουσική. Ο σύμμαχος για φέτος τα Χριστούγεννα είναι τα ηχεία XBOOM ON της LG.

Το ολοκληρωμένο ηχείο της LG για δυνατό ήχο, ενισχύεται από τα μπάσα και άλλα απολαυστικά χαρακτηριστικά που αποδίδουν δυνατούς ρυθμούς που “ανεβάζουν” την ατμόσφαιρα του πάρτι. Το LG XBOOM ON7 δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου, αποδίδοντας δυνατά μπάσα που ζωντανεύουν κάθε πάρτι.

Για ακόμα περισσότερο ήχο, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δυο LG XBOOM ON7 και έτσι διπλασιάζεται η απόδοση. Περισσότερος ήχος σημαίνει ένα πράγμα μόνο: καλύτερα πάρτι και περισσότερη διασκέδαση.

Με το πολλαπλό Bluetooth και το XBOOM App[1], οι παρευρισκόμενοι του πάρτι μπορούν να συνδεθούν μέσω του XBOOM App με το ηχείο[2] και να χειριστούν μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Επίσης, με το DJ App μπορούν να ξεκινήσουν το πάρτι με χορό και να παίξουν ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή να χειριστούν το DJ Pad στο ηχείο. Όμως, με τα ηχεία XBOOM ON υπάρχουν επιπλέον τρόποι απόλαυσης του πάρτι, καθώς, μπορούν να αναπαράγουν μουσική μέσω ραδιοφώνου ή CD Player.

Εάν πάλι, θέλετε το πάρτι σας να κάνει τη διαφορά, το ηχείο θα το κάνει να ξεχωρίσει καθώς γρήγορα μπορεί να μετατρέψει το πάρτι σε καραόκε[3], αρκεί να ρυθμιστεί η ένταση της μουσικής και του μικροφώνου χωριστά, με την ακύρωση φωνής να μειωθούν τα φωνητικά μέρη του κομματιού και να προσαρμοστεί η μουσική στη φωνή με την αλλαγή τόνων.

Για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση, όσοι χρήστες είναι κάτοχοι Android συσκευών μπορούν να συγχρονίσουν το smartphone τους με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική.

Αντίστοιχα, με το Multi Color Lighting τα LG XBOOM ON δίνουν τη δυνατότητα φωτισμού της πίστας με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Ακόμα, με τα ηχεία XBOOM ON μπορούν οι χρήστες να ζήσουν ξανά τη διασκέδαση με φίλους, αφού υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μιας λίστας αναπαραγωγής μέσω USB[4] για να μπορούν να την ακούσουν ξανά ανά πάσα στιγμή ή να την στείλουνε μέσω Bluetooth® σε φίλους.

Πραγματοποιήστε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο πάρτι με τα ηχεία XBOOM ON7, XBOOM ON5 & XBOOM ON2DN και εντυπωσιάστε με τη δυνατή απόδοση.

[1] Το XBOOM App είναι διαθέσιμο στο Google Play Store ή στο Apple App Store.
[2] Σύζευξη έως τριών συσκευών ταυτόχρονα μέσω του XBOOM App.
[3] Δεν περιλαμβάνεται μικρόφωνο. Ο ήχος φωνητικών είναι η ένταση του μικροφώνου για τη δική σας φωνή.
[4] Δεν υπάρχει εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.