Η Angelina Jolie δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τα έξι της παιδιά. Η 48χρονη μητέρα έξι παιδιών, αστειεύτηκε για το πώς δεν «έχει πραγματικά … κοινωνική ζωή» στο Λος Άντζελες, αλλά διατηρεί στενούς δεσμούς με τα παιδιά της.

Η Angelina Jolie, η οποία είναι μαμά των δίδυμων Knox και Vivienne, 15 ετών, στις κόρες Shiloh, 17 ετών, και Zahara, 18 ετλων, καθώς και των γιων Pax, 20  ετων και Maddox, 22 ετών, με τον πρώην σύζυγο Brad Pitt, λέει ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά της.

«Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι σε εμένα και στη ζωή μου και είναι οι στενοί μου φίλοι», λέει. «Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, που αυτό είναι η δύναμή μας».

Η Jolie μιλά επίσης για το πώς έδωσε στα παιδιά της τη δυνατότητα να βιώσουν τη ζωή χωρίς την απειλή των παπαράτσι που τα περιέβαλλε ως μικρότερα παιδιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλώς τους επιτρέπει να πάνε σε μέρη και να κάνουν πράγματα και μένει πίσω η ίδια.

«Βγαίνεις έξω όταν υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να ήσουν εκεί», εξηγεί.

Τον Σεπτέμβριο, η αφοσιωμένη μαμά είπε ότι τα παιδιά της την «έσωσαν»

«Ήμουν 26 όταν έγινα μητέρα», είπε. «Όλη μου η ζωή άλλαξε. Το να έχω παιδιά με έσωσε — και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο διαφορετικά. Νομίζω ότι, πρόσφατα, θα είχα υποχωρήσει με έναν πολύ πιο σκοτεινό τρόπο αν δεν ήθελα να ζήσω για αυτούς».

«Είναι καλύτεροι από εμένα, γιατί έτσι θέλεις να είναι τα παιδιά σου», συνέχισε η Jolie. «Φυσικά και είμαι μητέρα, και ελπίζω αυτό το ασφαλές μέρος για αυτούς και αυτή τη σταθερότητα. Αλλά είμαι επίσης αυτή με την οποία γελούν — και τους βλέπω να αναλαμβάνουν τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές της οικογένειάς μας».

Σε μια συνέντευξη του 2021, η Jolie μίλησε για το πώς η «καλοσύνη» των παιδιών της «ήταν πολύ θεραπευτική για μένα».

«Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, νομίζω ότι είχαν πολύ σημαντική επίδραση ο ένας στον άλλον», είπε. «Δεν είναι σαν να είμαι επικεφαλής κανενός είδους. Είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου. Και είμαι πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου».

Η μαμά έξι παιδιών εξήγησε επίσης πώς η προτεραιότητά της είναι να «είναι εκεί για να υποστηρίξει και να αναπτύξει όλες τις διαφορετικές πτυχές αυτού που είναι».

«Έχω έξι πολύ μοναδικά ανθρώπινα όντα στο σπίτι μου», είπε. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με όλα τα διαφορετικά στάδια, τα συναισθήματα και τις περιέργειες που περνούν. Γιατί δεν θα ήσουν; Υποτίθεται ότι θα τους βοηθήσουμε, και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι αν δεν εξελιχθείς με ενθουσιασμό μαζί τους».

Διάβασε επίσης:

“Back to Black”: Πότε βγαίνει στις αίθουσες η ταινία για την Έιμι Γουάινχαουζ!