Ένα πρωτότυπο reality έχει στα σκαριά ο όμιλος ANT1, καθώς ετοιμάζει το premium ντοκιμαντέρ με τίτλο Super Influencer. Το νέο αυτό ενδιαφέρον reality θα ασχολείται με τις ζωές 6 ξεχωριστών προσωπικοτήτων, οι οποίοι ξεχωρίζουν με την παρουσία της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στα πεδία και στους τομείς δράσης τους.

 

Έλενα Γαλύφα, Άγγελος Κατσιλιανός, Χριστιάννα Οικονόμου, Ηλίας Γκότσης, Dat Lilly και o trapper πίσω από την τεράστια επιτυχία “Madame”, Trannos, συνθέτουν την εξάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο Super Influencers. Το ντοκιμαντέρ φωτίζει και περιγράφει πλευρές της ζωής των πρωταγωνιστών δημιουργώντας 6 μοναδικά πορτρέτα. Δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η συστηματική ενασχόληση με τα social media άλλαξε τη ζωή τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίζονται για να προωθήσουν τη δουλειά τους, να προβάλουν την τέχνη και τη στάση ζωής τους.

Όλοι, όμως, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν πιστοί στη «φιλοσοφία και στην εικόνα» που επικοινωνούν, ώστε να εξακολουθήσουν να εξελίσσονται ως επαγγελματίες, αλλά και ως influencers.

Το πρώτο επεισόδιο του Super Influencer είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 5 Αυγούστου αποκλειστικά στην πλατφόρμα ANT1+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.