Σε σχεδόν όλον τον κόσμο η καραντίνα για τον κορωνοϊό CoViD-19 συνοδεύεται με αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των άσκοπων μετακινήσεων. Φυσικά, δεν συμμορφώνονται όλοι με τα μέτρα και πολλοί έχουν βρει τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να σπάσουν την καραντίνα. Ένας άντρας στο Ηνωμένο Βασίλειο ντύθηκε …θάμνος ώστε να καμουφλαριστεί και να πάει στον προορισμό του. Το περιστατικό καταγράφτηκε σε βίντεο από γείτονες.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς παρατήρησαν από τα παράθυρα τους ότι ένας θάμνος που είχε φιγούρα ανθρώπου άρχισε να διασχίζει τον δρόμο. Έσπευσαν αμέσως να καταγράψουν το πρωτοφανές θέαμα σε βίντεο και το «ανέβασαν» στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Όπως ήταν φυσικό, τα 2 βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι Nicholas Murray και Madeline Mai-Davies, έγιναν γρήγορα viral με εκατομμύρια προβολές.

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας διέσχισε τον δρόμο σαν να παίζει σε ταινία δράσης, επέστρεψε μετά από λίγη ώρα με ψώνια από το μάρκετ, κάτι που επιτρέπεται κανονικά. Έτσι, μπορεί και ο εφευρετικός κύριος να φόρεσε την στολή – θάμνο για να κάνει πλάκα.