Δύσκολες στιγμές περνάει η Paris Hilton από τη Δευτέρα, καθώς το αγαπημένο της σκυλάκι, η Diamond Baby, εξαφανίστηκε. Η Paris μοιράστηκε με τους fans τα νέα με ένα video με special στιγμές ανάμεσα στην ίδια και το κατοικίδιό της, αναφέροντας:

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω post, γιατί δεν έχω λόγια”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Ήμουν σε μια φωτογράφιση και αλλάζουμε σπίτι. Ένας από τους υπαλλήλους πρέπει να άφησε ανοιχτή την πόρτα. Η οικογένεια και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε ολόκληρη τη γειτονιά πόρτα πόρτα, όμως ακόμα δεν την έχουμε βρει”.

Η επιχειρηματίας επίσης προσέλαβε έναν pet detective και ψάχνει με drones, προκειμένου να εντοπιστεί η Diamond Baby. “Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τη φέρω πίσω”, είπε η Paris.

“Ο καθένας που έχει χάσει το κατοικίδιό του θα καταλάβει τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Κλαίω, είμαι θλιμμένη και έχω κατάθλιψη», έγραψε. “Νιώθω ότι λείπει ένα κομμάτι μου και τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εκείνη εδώ. Η Diamond Baby είναι σαν κόρη για μένα. Είμαστε αχώριστες. Είναι η καλύτερή μου φίλη και βρίσκεται πάντα δίπλα μου”.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο κέντρο της Remix για την κυκλική μόδα οδηγεί σε ένα βιώσιμο μέλλον τη βιομηχανία

Leave a Reply

Your email address will not be published.