Η 19χρονη Bella Poarch έγινε viral στο TikTok με ένα της μόνο βίντεο, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 370 εκατομμύρια προβολές. Το βίντεο που την έκανε διάσημη στην δημοφιλή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τόσο οι νέοι, απεικονίζει την 19χρονη να κάνει lipsync (τραγουδάει με playback) το τραγούδι “M to the B” της αγγλίδας ράπερ Millie B. 

Στο φαινόμενο TikTok γίνεσαι διάσημος για μόλις 10 δευτερόλεπτα

Εάν αναλύσουμε το βίντεο της Bella με τους όρους του TikTok μπορούμε να καταλάβουμε γιατί είχε τόσο μεγάλη απήχηση. Είναι πολύ εύκολο να το παρακολουθήσει κανείς ευχάριστα, είναι φρέσκο, η Bella είναι πολύ όμορφη, «καταναλώνεται» εύκολα και όλα αυτά μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Η πλατφόρμα θέλει τέτοια βίντεο και μάλιστα τα ευνοεί μέσω του αλγόριθμού της, καθώς κρατούν τους χρήστες μέσα στην εφαρμογή και τους ωθούν να δουν και άλλο περιεχόμενο χωρίς να βαρεθούν.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

@bellapoarchTo the 🐝 🐝 🐝 ##fyp♬ Millie B – M to the B – lamadabe

 

Ποια είναι η – διάσημη πλέον – Bella Poarch;

Η 19χρονη Bella Poarch ζει στη Χαβάη των ΗΠΑ και είναι από τις Φιλιππίνες. Αγαπά πολύ την τέχνη, αλλά και τα video games, γι’ αυτό και αρκετά από τα βίντεό της έχουν σχετικό περιεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έχει υπηρετήσει στο Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ως κτηνίατρος, ωστόσο το 2017 αποστρατεύτηκε όταν διαγνώστηκε με άγχος, κατάθλιψη και μετατραυματικό στρες.

Η «διασημότητά» της ως internet persona της έχει χαρίσει και 3,3 εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram. Τα περισσότερα από τα TikTok της μετρούν δεκάδες εκατομμύρια προβολές.