Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της pop οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…

Αυτή την φορά έρχεται μια μαρτυρία που όχι μόνο αλλάζει όσα γνωρίζαμε για τον θάνατό του, αλλά κάνει λόγο για αυτοκτονία του MJ!

«Είχε εθισμό στα φάρμακα. Ήταν παρανοϊκός και ζούσε στην απομόνωση για όλη του την ζωή. Είχε κουραστεί από όλα αυτά», δήλωσε στο περιοδικό Radar ο Cyril Wecht, ένας εκ των γιατρών που κούραρε τον Jackson στην Neverland.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική μαρτυρία. Λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ο MJ, είχε αφήσει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του Jason Pfeifer, δερματολόγου. Και το μήνυμα ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστικό…

«Είμαι ο Michael. Δεν μπορώ να βρω τον Klein (ο έτερος δερματολόγος) και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν θέλω να το πω εδώ… Σας παρακαλώ πάρτε με αμέσως τηλέφωνο».

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε ξεμείνει από Demerol, τα παυσίπονα που σκότωσαν τον Jackson 3 μήνες μετά.

Όσο για τον θάνατό του; Ο Conrad Murray βρίσκεται στην φυλακή ενώ η επίσημη αιτία θανάτου του βασιλιά της pop είναι η υπερβολική δόση κοκτέιλ παυσίπονων. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ σύμφωνα με τον Wecht…

«Κανείς δεν γνώριζε πως έπαιρνε Demerol και μάλιστα από διαφορετικούς γιατρούς.  Γνώριζε πως αξίζει περισσότερα νεκρός και δεν είχε πλέον την παραμικρή διάθεση για ζωή. Αυτοκτόνησε. Ήξερε πως κάθε δόση μπορεί να ήταν η τελευταία», πρόσθεσε.

Τι έγινε πιθανότατα δεν θα μάθει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο θάνατος του Michael Jackson έχει πολλά κενά…

Ή μήπως είναι ζωντανός;