Το όνομα της Alisha Coleman σίγουρα δεν σας λέει κάτι και είναι απόλυτα λογικό. Στις ΗΠΑ, ωστόσο, το όνομά της νεαρής κοπέλας τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral για όλους τους λάθος λόγους, καθώς έχασε την δουλειά της λόγω… περιόδου!

Και φυσικά όλο το Internet έχει φρικάρει!

Το απίθανο (και όμως αληθινό) περιστατικό, συνέβη στο Bobby Dodd Institute, κλινική η οποία ειδικεύεται στην αποκατάσταση ανθρώπων με αναπηρία. Η Alisha απολύθηκε από την διοίκηση της κλινικής, επειδή κρίθηκε επιζήμια για την επιχείρηση, λόγω του ότι η περίοδός της και η ροή της, ήταν πολύ μεγάλη!

Τώρα η Alisha έχει καταφύγει στην δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση στον πρώην εργοδότη της ενώ η υπόθεσή της ερευνάται και από το Ινστιτούτο Εργατικών  Δικαιωμάτων αλλά και από το Women’s Rights Project.

«Λάτρευα την δουλειά μου, καθώς βοηθούσα τους συνανθρώπους μου. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικά συμπτώματα στην περίοδό της. Ειλικρινά, ποτέ δεν πίστευα πως θα έχανα την δουλειά μου για έναν τέτοιον λόγο. Είναι ταπεινωτικό και δεν πρέπει να το ζήσει καμία γυναίκα αυτό το συναίσθημα», τόνισε η Coleman.

Και μη χειρότερα…