Τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα Ψυχαγωγίας και Τεχνολογίας στην Ελλάδα, Public, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία διανομής Έναρξις και την κορυφαία εταιρεία διανομής action figures, FUNKO, που έχει έδρα την Washington και πρόσβαση στα κορυφαία licenses του κόσμου (NBA, DC COMICS, GAME OF THRONES, HBO, DISNEY, STAR WARS, MARVEL, WARNER., HARRY POTTER, κλπ.), διαθέτουν σε προπαραγγελία και κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τη συλλεκτική φιγούρα, του NBA superstar Γιάννη Αντετοκούνμπο.

traitor

Τα Public εξασφάλισαν σε πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα, 2 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία παγκοσμίως, την περιορισμένης έκδοσης φιγούρα από την σειρά POP! Sports – NBA, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα του 21ου αιώνα και ενός από τους 50 πιο “marketable” αθλητές σε όλη την Αμερική, σύμφωνα με το sportspromedia.

Προπαράγγειλε τώρα στο Public.gr τη δική σου FUNKO POP! Sports με τη φανέλα νο 34 των Bucks και γίνε από τους πρώτους σε όλη την Ευρώπη που θα την προσθέσει στη συλλογή του.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε νέο, Public!