Το παγωμένο τσάι NESTEA επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές με ανανεωμένη διάθεση και σας καλεί να το απολαύσετε κάθε στιγμή της μέρας, για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα με καθαρό μυαλό και ενέργεια!

Αφού συνόδευσε τις καλοκαιρινές μας στιγμές στη θάλασσα, στις απογευματινές βόλτες και στις εξορμήσεις μας,  η αγαπημένη δροσιστική επιλογή είναι και πάλι εδώ με την πιο θετική… back to reality διάθεση. Επιστροφή στο γραφείο, στη σχολή, στο γυμναστήριο, στο σπίτι με την παρέα… Μην το σκέφτεστε, ένα παγωμένο NESTEA θα σας τονώσει και θα σας αναζωογονήσει στη στιγμή!

Capture

Με εκχύλισμα από διαλεγμένα φύλλα τσαγιού της περιοχής Nilgiri της Ινδίας, το NESTEA μάς δροσίζει κάθε στιγμή της ημέρας με φυσικό τρόπο, με φυσικά αρώματα, στέβια και λιγότερη ζάχαρη, χωρίς τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά.

Capture

Απολαύστε ένα παγωμένο τσάι NESTEA σε μια από τις 2 υπέροχες γεύσεις: λεμόνι για όσους προτιμούν το κλασικό και ροδάκινο για εκείνους που προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση. Και αφήστε για λίγο στην άκρη τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας!

About The Author

One Response