Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο τότε σίγουρα ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που πραγματικά δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του ελληνικού καφέ. Από την άλλη φυσικά μπορείς να έχεις κάποιον γνωστό σου ο οποίος επίσης τον λατρεύει! Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να σου δείξω το πιο χρήσιμο δώρο! Και φυσικά δεν είναι άλλο από το νέο gift set των καφεκοπτίων Λουμίδη.

Σκέψου λοιπόν ότι ζεις στο εξωτερικό και λαχταράς λίγο ελληνικό καφέ αλλά και φυσικά να δείξεις στους φίλους σου πως φτιάχνεται αυτός ο καφές. Τι χρειάζεσαι; Καφέ, ένα μπρίκι και έναν αναδευτήρα! Σωστά;

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ετοίμασαν μια νέα πρόταση εμπνευσμένη από τη διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ. Το Greek Coffee Kit είναι το Starter Pack για όσους θέλουν να μυηθούν σε ένα μοναδικό ταξίδι με αυθεντικά αρώματα και γεύσεις ελληνικού καφέ. Τα παραδοσιακά «εργαλεία» παρασκευής και σερβιρίσματος συνδυάζονται με φρεσκοαλεσμένο ελληνικό καφέ υψηλής ποιότητας και φέρνουν ένα αποτέλεσμα γεμάτο αρώματα και συναισθήματα.

Το Greek Coffee Kit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε έναν αυθεντικό ελληνικό καφέ με την υπογραφή και την εγγύηση της Οικογένειας Λουμίδη!

Capture

Η συσκευασία του Greek Coffee Kit περιλαμβάνει 1 χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι με το αναδευτήρι του, 2 ξεχωριστά φλιτζάνια με τα πιατάκια τους, ενώ, η πρωτοτυπία του προϊόντος είναι ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον ελληνικό καφέ της προτίμησής του. Καθώς, το Greek Coffee Kit περιλαμβάνει 200γρ. Ελληνικού καφέ της επιλογής του καθενός ανάμεσα σε μία γκάμα από 5 χαρμάνια (Ξανθός, Σκούρος, Άρωμα, Χαρμάνι Διπλός, Αραβίας), 3 μονοποικιλιακούς (Γουατεμάλας, Βραζιλίας Σάντος, Κολομβίας),4  αρωματικούς (Μαστίχα, Φουντούκι, Μπακλαβάς, Κάρδαμο) ή Χωρίς Καφεΐνη.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα μυστικά επιτυχίας του Ελληνικού Καφέ,  μέσα στη συσκευασία θα βρουν οδηγίες παρασκευής και έξτρα συμβουλές ώστε να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού Ελληνικού Καφέ.

Και επειδή μπορεί να θέλεις να το χαρίσεις και σε έναν φίλο σου να ξέρεις ότι ο οδηγός είναι γραμμένος και στα αγγλικά προκειμένου  να το χαρίσεις και στους φίλους σου στο εξωτερικό και να μπορούν να το φτιάξουν και οι ίδιοι.