Στη μαγευτική Νάξο, το Artemis Hotel που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας, δεν είναι ένας ακόμη απλός προορισμός για να χαλαρώσετε, αλλά η «αφετηρία» σας για τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Η μαμά Άρτεμις πριν από 30 χρόνια είχε μια καταπληκτική ιδέα: να δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο που θα μεταδώσει σε κάθε «καλεσμένο» της, την ξεχωριστή αίσθηση  της κυκλαδίτικης φιλοξενίας, η οποία είναι τόσο φημισμένη στα πέρατα του κόσμου. Φιλοσοφία άλλωστε των ανθρώπων του Artemis Hotel είναι ότι δεν ανοίγουν σε εσάς ένα ακόμη τουριστικό κατάλυμα, αλλά το ίδιο τους το «σπίτι»! Μάλιστα, οι καλεσμένοι του Artemis Hotel όχι μόνο αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, αλλά ότι ανήκουν σε μια πραγματική «οικογένεια»! 

Για αυτό και από τη στιγμή που θα βρεθείτε στο Artemis Hotel θα νιώσετε τη διαφορετική θετική αύρα που θα σας συντροφεύει σε όλες τις μέρες που θα μείνετε στο «στολίδι» των Κυκλάδων. Άλλωστε, ο υπεύθυνος του Artemis Hotel, Νίκος Αναγνωστόπουλος, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει έτσι ώστε να βιώσετε μια ολοκληρωμένη 360 εμπειρία και να δείτε τη Νάξο μέσα από μια εντελώς διαφορετική ματιά, γνωρίζοντας μέρη και τοποθεσίες που ούτε καν φανταζόσασταν. Από τις χρυσές αμμουδιές και τις δαντελένιες ακρογιαλιές, μέχρι τα πιο γραφικά χωριά της Νάξου και τα πιο άγνωστα σημεία στη Χώρα, ακολουθώντας τις συμβουλές του Νίκου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε μέρη και τοποθεσίες που είναι βγαλμένα μέσα από τα καλύτερα σας όνειρα.

Το Artemis Hotel φαίνεται σα να είναι ξεχωριστός χώρος φιλοξενίας, όπου όπως σε έναν καλό πίνακα ζωγραφικής, η λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος και η Μελίνα Κοάν Αναγνωστοπούλου, ακολουθώντας τις καλλιτεχνικές ρίζες του ονομάτος τους, έχουν φροντίσει ώστε να διακοσμήσουν τους χώρους του ξενοδοχείου, με τις δικές τους ξεχωριστές “εικαστικές” πινελιές. Για αυτό και όλες οι σουίτες του Artemis Hotel είναι διακοσμημένοι με τους μοναδικούς πίνακες της Μελίνας Αναγνωστοπούλου, ενώ στους υπόλοιπους χώρους, ο Νίκος έχει προσθέσει τις δικές του ξεχωριστές φωτογραφικές δημιουργίες.  

Η μαμά Άρτεμις από την μεριά της εγγυάται ότι θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με τα πιο θετικά vibes, καθώς αναλαμβάνει να σας ετοιμάσει το πιο γευστικό και λαχταριστό πρωινό. Άλλωστε, η μαμά Άρτεμις για περισσότερα από 30 χρόνια γνωρίζει ότι η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», για αυτό και το πρωινό που θα σας ετοιμάσει θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε το νησί.

Οι δε μυστικές συνταγές για τις φημισμένες πίτες της, αγκαλιάζουν την παράδοση με το σήμερα, ενώ τα φρούτα από τα χωράφια και τα προϊόντα από το μποστάνι του παππού, σας φέρνουν πιο κοντά στις ξεχωριστές γεύσεις της φύσης. Οι δε χειροποίητες μαρμελάδες, οι οποίες είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο, εγγυόμαστε ότι θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις σας!

Σε κάθε κλειδί του Artemis Hotel υπάρχει ένα motto που υπενθυμίζει το ξεχωριστό νόημα των διακοπών, το οποίο δεν είναι άλλο από την πιο γλυκιά απόδραση από την καθημερινότητα. Το Artemis είναι ένα project που θα σας φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό εαυτό σας και θα σας βοηθήσει στο να δημιουργήσετε τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις… Εάν ο φετινός προορισμός σας είναι η Νάξος, το Artemis είναι… «εμπειρία»!

 

****

Artemis Hotel
www.artemishotel.gr
Παραλία Αγίας Άννας – Νάξος
(+30) 22850-41150