Ξεκινά σήμερα το Athens Fine Drinking by World Class, η πρώτη γιορτή για την κουλτούρα του fine drinking, και είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης στους επισκέπτες του.

Για τέσσερις μέρες, από 1η μέχρι 4 Ιουνίου, το ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου και Αξιών στη Σοφοκλέους θα ανοίξει τις πόρτες του για να μυήσει τον κόσμο στην κουλτούρα του καλού ποτού και στη φιλοσοφία του fine drinking.

1

Στον πυρήνα του Athens Fine Drinking λοιπόν, θα βρίσκεται το Παλαιό Χρηματιστήριο φιλοξενώντας έξι pop-up bars που θα σερβίρουν εξαιρετικά ποτά και μοναδικές δημιουργίες από κορυφαίους bartenders, ενώ παράλληλα από σήμερα και κάθε βράδυ έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές δραστηριότητες events, πρωτότυπα serves και mentorings.

Η εξερεύνηση όμως δε σταματά στο Παλαιό Χρηματιστήριο! Στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχουν και 23 κορυφαία bars του κέντρου της Αθήνας, που μας καλούν να τα επισκεφθούμε για να δοκιμάσουμε μοναδικά cocktail με βάση κορυφαία spirits που θα σερβίρουν ειδικά για το διάστημα αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι, η μεγάλη γιορτή της πόλης ξεκινά!

2

Γενική είσοδος και για τις 4 ημέρες: 10€ ποσό που περιλαμβάνει 2 signature cocktails δικής σου επιλογής στο Pop-Up bar στο Παλαιό Χρηματιστήριο, κουπόνι με 5€ έκπτωση στην επόμενη διαδρομή σου με Taxibeat για την ασφαλή μετακίνησή σου, τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε mentoring sessions, αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bars της Αθήνας.

Ώρες λειτουργίας Pop-Up @Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10) 19:00-24:00

Συμμετέχοντα Bars:

7 Jokers, 42, 360°, Α For Athens, Baba au Rum, BankJob, Bar De Τhéâtre, Barreldier, Grand Bretagne (Alexander’s Bar, Alexander’s Cigar Lounge, Roof Garden Bar & Bar 8), Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Odori, Rehab, Six d.o.g.s, Tailor Made, The Trap, The Clumsies, Toy Café, Zonars, ΦΟΥΑΡ

Το Athens Fine Drinking by World Class, συνεργάζεται με το Taxibeat, το κορυφαίο taxi app της πόλης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Go Safe». Go Safe σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του Athens Fine Drinking 5€ έκπτωση σε μία διαδρομή με Taxibeat για την ασφαλή μετακίνησή τους από τον χώρο της εκδήλωσης, γιατί αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Το εμφιαλωμένο νερό Διώνη που θα προσφέρεται στη διοργάνωση είναι μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Rainbow Waters.

4