Μετά το περσινό AthensCon, κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί μία μεγαλύτερη γιορτή για κάθε geek (και όχι μόνο). Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το φετινό συνέδριο ήταν πιο γεμάτο από ποτέ, και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα event της χρονιάς!

Ό,τι κι αν θα μπορούσαμε να θέλουμε ήταν στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ήταν εκεί. Πλεκτοί υπερήρωες, epic αγαλματίδια, πίνακες, t-shirts και φούτερ φτιαγμένα στο χέρι με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ακόμα και Pocky (και πολλά άλλα για να είμαστε ειλικρινείς) ήταν όλα διαθέσιμα να τα κάνεις δικά σου στον κάτω όροφο, ανάμεσα σε life-size αγάλματα και… λίγη μαγεία από τα Cap Cap. Και όσο ήσουν κάτω, μπορούσες να πάρεις το δικό σου αυτόγραφο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και φυσικά από τον ίδιο τον Red Ranger, Steve Cardenas.

P1490822

Μόλις ανέβαινες πάνω είχες την ευκαιρία να φας ένα μικρό (ή μεγάλο) σνακ όπως hot dog, ποπ κορν με γεύση σοκολάτα κ.α., μαζί πάντα με μπύρα, κοκτέιλ ή… bubble tea! Και βέβαια μπορούσες μετά το φαγητό να προχωρήσεις πιο βαθιά στο χώρο ώστε να απολαύσεις ενδιαφέρουσες ομιλίες από γνωστά ονόματα από τους χώρους των κόμιξ, των games, του cosplay κλπ. Και τώρα που είπα cosplay, το γήπεδο Tae Kwon Do ήταν γεμάτο από κοστούμια. Διάσημοι και ερασιτέχνες cosplayers, διάσημοι και cult χαρακτήρες έγιναν ένα, και δε μπορούσες παρά να θαυμάσεις την υπέροχη δουλειά που είχαν κάνει όλα τα παιδιά στα κοστούμια τους.

P1490910

Ακόμα και οι fans του Star Wars, του role-playing, των retro και indie games και των πολεμικών τεχνών είχαν την τιμητική τους, μιας και υπήρχαν χώροι που μπορούσες να απολαύσεις και τα 4 (αλλά και ξέφρενο χορό στο Just Dance μερικά βήματα μακριά)!

P1490857

Κλείνοντας, αν κάποιος με ρωτήσει πώς πέρασα εγώ, ως Χριστίνα, στο AthensCon, θα πω ότι πραγματικά θα ήθελα να κρατήσει για πάντα!