Η Αθηνά Οικονομάκου είναι στενά συνδεδεμένη με τον χώρο της μόδας αφού έχει δημιουργήσει δύο πολύ επιτυχημένα brands. Βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα σε κάθε outfit, είναι πάντα καλοντυμένη και εντυπωσιακή.


Χθες ήταν η πρεμιέρα του νέου show, «The Masked Singer», ένα πολύ ιδιαίτερο concept που έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς και στις καρέκλες των τεσσάρων κριτών-ντετέκτιβ κάθονται οι Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρής Μαραντίνης και , φυσικά, η  Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία της Celia Kritharioti.

Την εμφάνιση της αποψινής πρεμιέρα έχει αναλάβει η στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, με ένα φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti. H Kritharioti δημιούργησε ένα για την Αθηνά ένα ολόχρυσο φόρεμα, με μακριά ημιδιάφανα μανίκια και εντυπωσιακά κρόσσια με λαμπερούς λίθους, που απογειώνουν το glam και χαρίζουν απίστευτη κίνηση στο σώμα. Τα παπούτσια της είναι του Steve Maden, από την εταιρία Nak και τα μαλλιά τα επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης, έχοντας διαλέξει ένα sleek χαμηλό ponytail, για να αναδεικνύει το πρόσωπο.