Οι εξελίξεις για το διαζύγιο της χρονιάς κορυφώνονται, με την Αθηνά Ωνάση να περνάει πλέον στην αντεπίθεση μετά την υπερβολική απαίτηση του Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο να λάβει 358 εκατομμύρια ευρώ για αποζημίωση. Τι κι αν εκείνος έφερε τον οριστικό χωρισμό στον γάμο τους με την απιστία τους; Μόνο έτσι δεν φαίνεται να το βλέπει.

Η χρυσή κληρονόμος δεν είναι διατεθειμένη φυσικά να δώσει αυτό το υπέρογκο ποσό, ειδικά όταν το προγαμιαίο τους συμβόλαιο έκανε λόγο για αποδοχή του 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Άρα συνολικά, το ποσό που πρέπει να διεκδικεί ο Ντόντα είναι τα 11.000.000 ευρώ μιας και ήταν 11 χρόνια παντρεμένοι. Η ίδια πάντως τον έχει αποκλείσει από κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ωστόσο η Αθηνά Ωνάση προχώρησε σε μία κίνηση που άναψε χειρότερες φωτιές ανάμεσα τους. Με δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στον πρώην σύζυγο της, την πρόσβαση στο άλογο με το οποίο αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μια κίνηση που πλήγωσε τον Ντόντα, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του έξω από τον στάβλο επισημαίνοντας ότι το άλογο του το φυλάει μέχρι και σωματοφύλακας.

Πάντως, σύμφωνα με πολλά δημοσίευματα, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει βρει άλλη γυναίκα για συντροφιά, κάτι που δεν του είναι και δύσκολο εδώ που τα λέμε. Στο προφίλ του στο instagram πάντως, δεν σταματάει να ρίχνει τα βέλη του προς την Αθηνά, ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστός με την κόρη του.