Για εσένα, την αδερφή σου, την κολλητή σου, την αγαπημένη σου συνάδελφο ή ακόμα και μια γυναίκα που μόλις γνώρισες, το Stand4her είναι το μήνυμα της Avon, που ενώνει όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να προστατεύουν και να υποστηρίζουν η μια την άλλη σε όλα… Ακόμα κι αν δεν γνωρίζονται!

Στo πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, η εντυπωσιακή Artist Manager, Έλενα Χριστοπούλου και η πανέμορφη ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου, συναντήθηκαν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου αντηλιακού της Avon, ANEW Solar Advance και έκαναν την πρώτη τους γνωριμία. Σε ένα όμορφο κλίμα, με χαμόγελα και ειλικρίνεια, οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά, συζήτησαν για τις ζωές και τους χαρακτήρες τους, ενώ στο τέλος ανακάλυψαν ότι παρά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, διαθέτουν ένα πολύ σημαντικό, όμοιο χαρακτηριστικό: τη #stand4her προσωπικότητά τους που τις ωθεί να θέλουν να στηρίζουν και να θαυμάζουν η μια την άλλη, ακόμα κι αν μόλις γνωρίστηκαν.

H Avon συνεχίζει τη δράση της με το Stand4her και βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως. Πρόκειται για την επίσημη τοποθέτηση της Avon, που «απαντά» στους παράγοντες που λειτουργούν ανασταλτικά για τις γυναίκες, δημιουργώντας τις σωστές προοπτικές για να βελτιωθούν οι ζωές εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το μήνυμα είναι παγκόσμιο και έχει έναν μοναδικό, κοινό σκοπό: ελεύθερες και δυναμικές γυναίκες που δημιουργούν έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο για όλες τις υπόλοιπες.