Η Belvedere δεν είναι μαι απλή vodka σαν όλες τις άλλες, αλλά πρόκειται για μια πραγματική “μύηση” στην απόλαυση! Μία premium πρόταση που μας έρχεται από την Πολωνία και που η ιστορία της κρατάει για περισσότερα από 110 χρόνια, ενώ η συνταγή της απόλυτης Vodka μεταφέρεται από γενιά σε γενιά για παραπάνω από 600 χρόνια. Τα στοιχεία που κάνουν την Belvedere να ξεχωρίζει είναι η καθαρότητα στη γεύση, ο elegant χαρακτήρας και η υψηλή ποιότητα που δεν την συναντάς αλλού! Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ξεχωριστή μαγεία της Belvedere σε δύο ειδικά Eclipse Parties που ήταν γεμάτα από θετική ενέργεια, ατελείωτο κέφι και μοναδικά happenings, δίνοντας στις νύχτες μας τον όμορφο παλμό που τους αξίζει.

Με high energy χαρακτήρα, γεμάτα εκπλήξεις και μοναδικά Unexpected Beauty Moments που εντυπωσιάζουν το κοινό και δίνουν ένα festive beat στο συνηθισμένο night out. Τα πρώτα δύο Belvedere Eclipse Parties πραγματοποιήθηκαν στο Akanthus Stage της Αθήνας και στο Nhaos Nightclub της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά δρώμενα σε αυτά τα 2 events ήταν το Belvedere Eclipse Show: ένα θεαματικό χορευτικό holographic light show, όπου οι κινήσεις του χορευτή έδεσαν – τόσο αρμονικά, όσο και δυναμικά – με το φως, σε ένα παιχνίδισμα που εντυπωσίασε και άλλαξε  την προοπτική της βραδιάς.

Πέρα από το Belvedere Eclipse Show, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να μεταμορφωθούν στο  Face Painting corner από επαγγελματίες makeup artists με neon χρώματα που φωσφόριζαν στο black light και ευφάνταστα σχέδια εμπνευσμένα από το design της Belvedere, απογειώνοντας το Eclipse Party mood. Επιπλέον, όλοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους GIF στο εντυπωσιακό Belvedere Eclipse Photobooth, κρατώντας για πάντα τις υπέροχες στιγμές!

Συνοδοιπόρος στις υπέροχες βραδιές ήταν οι Belvedere Bespoke silver φιάλες 1,75L με πρωτοποριακή τεχνολογία led που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Nhaos Nightclub και το Akanthus Stage, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό που δίνει η Belvedere Vodka.

Belvedere Eclipse Party στο Nhaos Nightclub της Θεσσαλονίκης

Η Xenia Ghali, music producer και DJ, που πρωταγωνιστεί στο νέο video τής Belvedere βότκα ξεσήκωσε τα πλήθη στο Belvedere Eclipse Party στο Nhaos Nightclub της Θεσσαλονίκης με ένα μοναδικό και εορταστικό DJ set που θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Στο event παρευρέθηκαν οι Belvedere fashion bloggers Γιάννης Μεκιάμης και Αρσένιος Παναγιωτίδης, όπου έζησαν την Eclipse Party εμπειρία με καλούς τους φίλους χορεύοντας στα beat των ήχων της DJ Xenia Ghali.

Δείτε το video εδώ

Belvedere Eclipse Party στο Akanthus Stage της Αθήνας

Το δεύτερο Belvedere Eclipse Party έγινε στην Αθήνα, στο Akanthus Stage. O Διονύσης Σχοινάς με supporting acts τις pop τραγουδίστριες Dinamiss είναι οι πρωταγωνιστές του μαγαζιού και δίνουν high energy και festive διάθεση. H Belvedere fashion blogger, Λαβίνια Σταθάκη δεν θα μπορούσε να λείπει από το Eclipse Party της Αθήνας. Έκανε μία άκρως εορταστική εμφάνιση και διασκέδασε στο Eclipse Party βγάζοντας φωτογραφίες στο Photobooth και απολαμβάνοντας Belvedere Vodka.

Δείτε το video εδώ

Follow us:

@BELVEDEREVODKAGREECE

#BELVEDEREVODKAGREECE

#BELVEDEREECLIPSEPARTIES

#BELVEDEREBESPOKE