Η Βelvedere Vodka είναι η πρωτότυπη και αληθινή έκφραση μιας premium βότκας που δημιουργήθηκε σαν αποτέλεσμα 600 χρόνων παράδοσης και γνώσης. Μια βότκα αυθεντική που δημιουργείται αποκλειστικά από την πολωνική σίκαλη Dankowskie Gold Rye που φύεται στις πεδιάδες Μαζοβιέτσκι και αρτεσιανό νερό από δικά της πηγάδια. Μετά από τετραπλή απόσταξη και χειροποίητη παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής – που χρονολογείται από το 16ο αιώνα – σε μικρές παρτίδες και σε χάλκινους αποστακτήρες, μας δίνει την τέλεια ισορροπία του χαρακτήρα της. Μια βότκα χωρίς πρόσθετα, όπως ζάχαρη ή γλυκερίνη. Αρκούν 2 συστατικά και τίποτε άλλο!

Βelvedere Vodka. Σίκαλη. Νερό. Και χαρακτήρας.

Για 2 μόνο βραδιές, η πόλη είναι έτοιμη να απολαύσει τη μαγεία και την ομορφιά του φυσικού!

20 και 21 Σεπτεμβρίου, η Βelvedere Vodka ξανασυστήνεται και μας καλεί στον ατμοσφαιρικό pop-up κήπο της, στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής, για να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας. Γιατί η φύση ξέρει να δίνει τα δικά της φρέσκα υλικά και η Βelvedere ξέρει να τα μεταμορφώνει σε εμπνευσμένα cocktails.

Ένα πλούσιο μενού από γευστικά Belvedere Spritz cocktails με εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, καθώς και μια σειρά από ξεχωριστά serves, θα μας μυήσουν στον κόσμο της Belvedere Vodka, ενσωματώνοντας τη μινιμαλιστική προσέγγιση και δέσμευση του εκλεκτού αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα. Απολαύστε κι εσείς τη φιλοσοφία του Relearn Natural και καταρρίψτε τους μύθους που θέλουν τις σύνθετες γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα να ξεχωρίζουν, σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της.

Συντροφιά μας σε 2 μοναδικές live εμφανίσεις η Αngelika Dusk.