Οι μόνες “μαύρες μέρες” που περιμένουμε να έρθουν πώς και πώς είναι αυτές της Black Friday γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αγοράσουμε σε πολύ καλές τιμές πολλά πράγματα. Τί αξίζει όμως πραγματικά, για να κάνουμε υπομονή και να τα αγοράσουμε στην “Μαύρη Παρασκευή”;

Παρακάτω θα βρεις τι πραγματικά αξίζει να αγοράσεις στα οποία θα μπορέσεις να ”πετύχεις” πολύ καλές εκπτώσεις.

Οικιακές συσκευές

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μετακόμισης, ανακαίνισης ή ανανέωσης των οικιακών σου συσκευών, κοντοζυγώνει η μέρα για να βρεις πολύ καλές εκπτώσεις σε πλυντήρια, ηλεκτρικές κουζίνες, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων, ηχοσυστήματα και πολλά ακόμα προϊόντα για το σπίτι. 

Laptop

Ειδικά αν στοχεύεις να πάρεις apple, αλλά και όχι μόνο, είναι ευκαιρία να το κάνεις τις μέρες αυτές. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις ποιοτικό λάπτοπ σε πολύ καλή τιμή.

“Έξυπνα ρολόγια” 

Είναι γεγονός πως για να πάρεις ένα smart watch θεωρείται πολυτέλεια. Όμως τώρα είναι η ευκαιρία να πάρεις ένα με πολλές δυνατότητες και σε πάρα πολύ οικονομική τιμή. έτσι, μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, χωρίς να “πληγεί” το πορτοφόλι σου. 

Κινητό τηλέφωνο

Χωρίς κινητό στις μέρες μας νιώθουμε τουλάχιστον “ακρωτηριασμένοι”. Αν ήρθε ο καιρός να αλλάξεις κινητό, νομίζω αξίζει να περιμένεις λίγο ώστε να το κάνεις με τον πιο συμφέροντα τρόπο. 

Παιδικά ρούχα

Μιας που τα παιδιά κάθε 2 μήνες προσθέτουν κι ένα νούμερο στα ρούχα τους, δεν βρίσκω κανένα λόγο να τα “ακριβοπληρώνεις”. Αγόρασε ότι τους χρειάζεται τις μέρες της Black Friday. Τουλάχιστον δεν θα “κλαις” τα λεφτά σου.

Καλλυντικά

Ξέμεινες από foundation ή σκιές; Μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή και να πάρεις με μεγάλη εκπτωση αγαπημένες σου μάρκες στα καλλυντικά ή γιατί όχι να δοκιμάσεις και μάρκες που πριν ήταν απαγορευτικές για την τσέπη σου. 

Η Black Friday πλησιάζει, πάρε θέση εκκίνησης και ετοιμάσου για ένα δυνατό “ντου” στα μαγαζιά!