Μετά από την περίφημη δικαστική διαμάχη εναντίον του πατέρα της, η Britney Spears τώρα στρέφεται κατά της μητέρας της Lynne. Την κατηγορεί δημόσια ότι εκείνη κρύβεται πίσω από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί και περιόριζε κάθε κίνησή της τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Σπίαρς κατηγόρησε ευθέως τη μητέρα της, γράφοντας στο Instagram: «Ξέρεις ακριβώς τι έκανες».

«Γνωρίζω ότι ακούγομαι κακιά. Μπορεί ο μπαμπάς μου να υπέβαλε την αίτηση της κηδεμονίας πριν 13 χρόνια αλλά την ιδέα του την φύτεψε η μητέρα μου. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ αυτά τα χρόνια. Κατέστρεψε, κρυφά, τη ζωή μου».

«Άσε τα ‘δεν είχα ιδέα’ και άντε γ******».

Η 39χρονη τραγουδίστρια διέγραψε ακολούθως την ανάρτηση, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στη μητέρα της. Γεγονός που προκάλεσε απορίες, καθώς η Λιν Σπίαρς πήρε το μέρος της κόρης της στη διαμάχη της με τον πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί καν μια κηδεμονία» έγραψε η τραγουδίστρια.

Η μητέρα της, Λιν Σπίαρς, είχε κάνει ένορκη δήλωση τον περασμένο Ιούλιο, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της κόρης της για τον τερματισμό της κηδεμονίας.

«Είναι σαφές σε μένα πως ο Τζέιμς Σπίαρς είναι ανίκανος να βάλει τα συμφέροντα της κόρης του πάνω από τα δικά του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο» είχε δηλώσει.

«Ήταν απούσα ως μητέρα»

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της κατηγόρησε τη Λιν ότι ήταν απούσα ως μητέρα και ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε χρήματα από την Μπρίτνεϊ για να συντηρεί την έπαυλή της στη Λουιζιάνα. «Σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά της, φαίνεται ότι η Λιν ήταν αυτή που δεν ήταν σε θέση να βάλει τα συμφέροντα της κόρης της πάνω από τα δικά της», είπε σε δήλωσή του ο Τζέιμι Σπίαρς.

«Η Λιν δεν έχει εμπλακεί στη ζωή της κόρης της τα περισσότερα από τα τελευταία 12 χρόνια. Παρά την αποξενωμένη σχέση τους, η Μπρίτνεϊ πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει για την έπαυλη στη Λουιζιάνα στην οποία ζει η Λιν, συμπεριλαμβανομένων όλων των λογαριασμών, της υπηρέτριας και όλης της συντήρησης (συνολικά πάνω από 150.000 δολάρια ετησίως και μέχρι σήμερα σχεδόν δύο εκατομμύρια δολάρια)».

Διαβάστε ακόμη:

Britney Spears: «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια, χωρίς φίλτρα ή edit»