Ναι, και όμως, στα Coffee Island μπορείτε πλέον να βρείτε το CheeseTea, το περίφημο κρύο τσάι με μεταξένιο τυρί κρέμα. Επιτέλους, ήρθε και στην Ελλάδα από το Coffee Island, καθώς ήδη το πίνουν με ενθουσιασμό στο εξωτερικό εδώ και καιρό. Πως είναι να πίνεις τσάι με τυρί κρέμα; Το δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε πως… ενθουσιαστήκαμε! Το τυρί δίνει την αντίθεση που θέλαμε στο τσάι και το κάνει συναρπαστικό. 

Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός που δημιουργεί μία απόλαυση γεμάτη αντιθέσεις

Κυκλοφορεί σε 3 γεύσεις έκπληξη: με φράουλα, με ιβίσκο και με λεμόνι και φτιάχνεται από αγνά, ποιοτικά υλικά, και 100% φυσικό τσάι. Εμείς δοκιμάσαμε πρώτα την γεύση φράουλα με την οποία συνέβη το αναπάντεχο: μας θυμίζει cheesecake!

Ακόμη, το CheeseTea έρχεται και με το δικό του νέο βιοδιασπώμενο ποτήρι, με οικολογική συνείδηση. 100% ανακυκλώσιμο, με ειδικό στόμιο στο καπάκι έτσι ώστε να το απολαμβάνετε χωρίς καλαμάκι! Μπορείτε είτε να την επαναχρησιμοποιήσετε είτε να την πετάξετε χωρίς να νιώθετε τύψεις ότι επιβαρύνετε το περιβάλλον.

ΓιαTEA να πιεις CheeseTea; ΓιαΤΕΑ είναι τέλειο!

Δεν παραγγέλνουμε συνέχεια στις ταβέρνες με το παρεάκι σαγανάκι με μέλι; Δεν συνοδεύουμε το καρπούζι μας με φέτα το καλοκαίρι; Έτσι, θα απολαύσεις και τον ανατρεπτικό συνδυασμό κρύου τσαγιού με τυρί κρέμα!

Το κρύο τσάι καλύπτεται από ένα αφρώδες –σαν μους- ψηλό λευκό «στρώμα», φτιαγμένο από cream cheese και γάλα, κάνοντας την κάθε γούλια του, πλούσια και μοναδική. Οι λεπτές αλμυρές νότες τυριού συναντούν τη γλυκιά
και φρουτώδη γεύση του τσαγιού.

Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε και εσείς το #mustache_challenge! Πιείτε ένα CheeseTea και δείτε να σχηματίζεται ένα λευκό μουστάκι στο χείλος σας! Έτσι, με μια γενναία γουλιά πετυχαίνεις τον σωστό συνδυασμό της αλμυρής «τυρένιας» κρέμας και του κρύου τσαγιού, που, εκτός από τη γεύση, σου αφήνει και την υπογραφή της. Το τυρένιο σου μουστάκι!