Χωρισμός “βόμβα” ταρακούνησε τη showbiz! Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι που σχεδιάζε να παντρευτεί φαίνεται να τραβάει πια χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη!

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, ένα ζευγάρι που κέρδισε την αγάπη πολλών θαυμαστών του τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται να έχουν αποφασίσει να πάρουν διαφορετικές πορείες ζωής. Ένα σημαντικό γεγονός που έδωσε σήμερα σημάδια της κατάστασης ανάμεσά τους ήταν η ξαφνική τους αποφαση να μην ακολουθούν πια ο ένας τον άλλο στο Instagram και να αφαιρέσουν τις φωτογραφίες που είχαν να τους δείχνουν μαζί. Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με δηλώσεις στο zappIT, επιβεβαιώνουν την απόφασή τους για χωρισμό, αλλά δεν αποκλείουν τη δυνατότητα μιας μελλοντικής επανένωσης. Ο χωρισμός τους έπεσε σα βόμβα και πολλοί θα ήθελαν να είναι μια κρίση που θα περάσει!

χωρισμός χωρισμός

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είπε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου όταν είχε βγει από το παιχνίδι επιβίωσης Survivor.

Διάβασε επίσης:

Chiara Ferragni: Οριστικός ο χωρισμός της με τον Fedez;