Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μας στεναχώρησε ιδιαίτερα η είδηση ότι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλυγουντ, ο George Clooney και η Amal Alamuddin, χωρίζουν οριστικά. Ούτε η μόνη γυναίκα που κατάφερε να «στρώσει» τον αιώνιο εργένη George Clooney μπόρεσε να τον κρατήσει στα δεσμά του γάμου. Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin παντρεύτηκαν πριν πέντε χρόνια και πέντε μήνες. Ο γάμος – υπερπαραγωγή έλαβε χώρα στη Βενετία το 2014. Ακόμη, εν διαστάσει ζευγάρι έχει και δύο δίδυμα παιδιά, την Έλλα Κλούνεϊ και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ

χωρίζουν george clooney

Φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο τους που έγινε πριν 5 χρόνια στην Βενετία. Αποτέλεσε τον 2ο γάμο για τον George ενώ τον 1ο για την Amal.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν: «Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;».

Το ζευγάρι ζει εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύονται να συμβαδίσουν. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. «Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Amal δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του George για το Halloween στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ». Αυτά ανέφερε πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

χωρίζουν george clooney

Αναμένεται οι εκπρόσωποι είτε του George Clooney είτε της Amal Alamuddin να επιβεβαιώσουν ότι χωρίζουν. 

Τα δίδυμα είναι με την μητέρα τους μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι μαζί. Το δυστυχές είναι ότι τα παιδιά τους είναι στη μέση της πικρής διαμάχης για την κηδεμονία τους. Τελικά, ακόμη και τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που φαίνεται να ζουν αρμονικά, έχουν τα προβλήματά τους.

χωρίζουν george clooney