Είναι από τις περιπτώσεις που τα social media δεν γεμίζουν από εξυπνακίστικα σχόλια, haters και βαρετά προσωπικά προβλήματα, αλλά προσφέρουν πραγματική βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις.
Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό ρούχο ενός γάμου, αυτό που η νύφη έχει κάνει μήνες για να το επιλέξει και το έχει διορθώσει αμέτρητες φορές. Φανταστείτε τώρα να σου πουν πως το κατάστημα απ’ όπου το αγόρασες κλείνει γιατί χρεωκόπησε! Αυτό συνέβη στην αλυσίδα Alfred Angelo που είδε όλα τα καταστήματά της να βάζουν λουκέτο. Όπως ήταν φυσικό, εκατοντάδες νύφες έμειναν στον αέρα, με πολλές απ’ αυτές να μετράνε λίγες μέρες μέχρι το γάμο τους δίχως να έχουν στα χέρια τους το νυφικό!
Κάπου εκεί ανέλαβε δράση το Twitter και το hashtag #AlfredAngelo και #DressMatchMaker. Πολλές γυναίκες έσπευσαν να βοηθήσουν τις μέλλουσες νύφες προσφέροντας τους το νυφικό που είχαν φορέσει στο δικό τους γάμο. Δωρεάν! Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και αμέσως στήθηκε ένα social media πανηγύρι όπου γυναίκες διέθεσαν τα νυφικά τους, πολλές τα αποδέχθηκαν, ενώ τα μηνύματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης δίνουν και παίρνουν!
Ακόμα ένα παράδειγμα της δύναμης που έχουν τα social media όταν δεν χρησιμοποιούνται μόνο για εξυπνάδες!