Ο ηθοποιός Chris Hemsworth θα τιμηθεί με το 2.781 αστέρι στο Hollywood Walk of Fame την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 11:30 π.μ. PT στη λεωφόρο 6819 Hollywood, μπροστά από το Ovation Hollywood. Ο Hemsworth θα λάβει το αστέρι του στην κατηγορία των Motion Pictures. Μαζί με την Emcee Ellen K ως ομιλητές είναι ο σκηνοθέτης George Miller και ο ηθοποιός Robert Downey, Jr.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood είναι περήφανο που τιμά τον Chris Hemsworth με ένα αστέρι που του αξίζει. Ο Chris είναι γνωστός για τις αξιοσημείωτες ερμηνείες του που έχουν συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο“, δήλωσε η Ana Martinez, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame. “Μαζί με τις πολλές του θαυμαστές, είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοί του Αυστραλοί θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι προσθέτουμε έναν ακόμη ταλαντούχο Αυστραλό στο εμβληματικό μας Walk of Fame”, πρόσθεσε ο Martinez.

Ποιος είναι ο Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους ηθοποιούς στο Hollywood. Μετά την τεράστια επιτυχία του στο franchise του Marvel Universe, ο Hemsworth συνεργάστηκε ξανά με τους Russo Brothers για την πρωτότυπη ταινία του Netflix Extraction, γράφοντας ιστορία για την υπηρεσία ροής. Προσφέροντας 99 εκατομμύρια θεατές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες μόνο, η ταινία έγινε η πρωτότυπη ταινία με τις περισσότερες προβολές που είχε δει ποτέ η υπηρεσία ροής. Από τις έξι ταινίες franchise της Marvel και του Global Avengers στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Hemsworth, το Avengers: Endgamer παραμένει μία από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Παρουσιάστηκε ως Thor στην ομώνυμη ταινία του 2011 σε σκηνοθεσία KennethBranagh, ο Hemsworth συνέχισε την κληρονομιά στο Thor: Ragnarok and Thor: Love and Thunderwith, σκηνοθέτης TaikaWaititi, και στην τελευταία ταινία πρωταγωνίστησε μαζί με ένα απίστευτο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Natalie Portman, Christian Bale. , Tessa Thompson, Melissa McCarthy, Chris Pratt, Russell Crowe και Matt Damon.

Πηγή: walkoffame