Ο Χρήστος Ντεντόπουλος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «Big Brother», κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την καρδιά του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια των 80 ημερών που παρέμεινε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Στον τελικό, κατάφερε να υπερισχύσει των, Γιώργου Αντωνιάδη, Ζωής Ασουμανάκη, Νίκου Ζαφειράκη και Θεοφανίας Νικολαΐδη, εξασφαλίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η πορεία του, ωστόσο, δεν ξεκίνησε με το «Big Brother».

Ο Ντεντόπουλος, γνωστός ως ο viral αγρότης του TikTok, είχε ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στην τηλεόραση, προτού κερδίσει το δημοφιλές ριάλιτι. Αμέσως μετά τη νίκη του, δήλωσε συγκινημένος: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ξέρω εγώ με ποιον τρόπο… Ευχαριστώ την παραγωγή, το “Big Brother” ήταν μια εμπειρία που δεν την περίμενα ποτέ. Γνώρισαν έναν “καινούργιο” Χρήστο. Τώρα που βγήκα έξω, είδα τα παιδάκια μου, τη γυναίκα μου, τους συγγενείς και τους φίλους τρελάθηκα».

Ποιος είναι ο Χρήστος Ντεντόπουλος;

Σύμφωνα με το βιογραφικό του που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι 40 ετών, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και αγρότης, και είναι παντρεμένος με τη Μαρία από το 2009, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η ζωή του μοιράζεται μεταξύ Αθήνας, όπου ζει η οικογένειά του, και Λακκόπετρας Αχαΐας, όπου ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.


Έγινε ευρέως γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο 1,5 χρόνο, χάρη στην χαρακτηριστική του ατάκα «Άκουσέ με». Μέσα από τα βίντεό του, μοιράζεται συμβουλές για κηπευτικά προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση στα καρπούζια. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως ευθύ, αυθόρμητο, απλό και ειλικρινή, ενώ η συμμετοχή του στο Big Brother ήταν για εκείνον μια περιπέτεια και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις πριν το Big Brother

Πριν την είσοδό του στο «Big Brother», ο Χρήστος Ντεντόπουλος είχε ήδη εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, μοιράζοντας τις γνώσεις του:

  • «Action τώρα»: Είχε εξηγήσει γιατί τα καρπούζια δεν είναι τόσο γευστικά όσο παλιά.
  • «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Είχε αναφερθεί στις παγίδες της πώλησης λαδιού και είχε συμβουλέψει τους καταναλωτές να προσέχουν, τονίζοντας: «Μακριά από τους πονηρούς».

Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις του ήταν στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024. Εκεί, ο Χρήστος Ντεντόπουλος αποκάλυψε την αρχή της αναγνωρισιμότητάς του:

«Ο κόσμος με έμαθε και με αγάπησε μέσα από την εκπομπή “Τα Κουνάβια” με τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο, όταν πήρα τηλέφωνο. Το όνομα “Άκουσε Με!” μου το έβγαλε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, είναι ο νονός μου… Tik Tok, Facebook και όλα αυτά δεν τα λειτουργώ εγώ. Έχω ένα παιδί στη δουλειά και αυτός μου τα διαχειρίζεται. Τα ξεκίνησα μετά το ραδιόφωνο. Πήγα στην εκπομπή, με τραβούσε ένας τύπος με το κινητό αλλά ένιωθα ότι είμαστε μόνοι μας. Είδαν την αλήθεια μου, χωρίς να σκεφτώ τι θα πω και αυτό είχε μεγάλη απήχηση. Έμεινε το “Άκουσε Με!” από την εκπομπή και πήρα πολλή αγάπη. Από εκεί έγινα γνωστός και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».

Μίλησε επίσης για τις επιπτώσεις της αναγνωρισιμότητας στην προσωπική του ζωή: «Πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο και είχα προβλήματα στο σπίτι, με τη γυναίκα μου. Όταν ξέρει η γυναίκα σου ότι δεν έχει Facebook και τίποτα σχετικό και βλέπει ξαφνικά να σε χαιρετούν στο δρόμο, της γύρισε το κεφάλι. Εγώ γεννήθηκα με ένα ‘ελάττωμα’, σαν του πιγκουίνους, μονογαμικός. Μια φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου και παντρεύτηκα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό. Αν είχα άλλη γυναίκα θα μου είχε ρίξει σουτ, είμαι περίεργος άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι η γυναίκα μου με περνάει κάποια χρόνια και έχει υπομονή».

Για τα βίντεό του, πρόσθεσε: «Όταν ήρθα από το χωριό στην Αθήνα, δεν ήξερα τους δρόμους. Όπου κι αν ρώτησα, με βοήθησαν όλοι οι άνθρωποι. Γιατί εμείς που γνωρίζουμε πέντε πράγματα από τα χωριά μας να μη βοηθήσουμε τους άλλους ανθρώπους. Ας δουν τα βίντεο πέντε άνθρωποι και όχι 105. Ας με βρίσουν αν λέω κάτι ψέματα, λέω τα πράγματα αφιλτράριστα και όπως τα έχω στο κεφάλι μου».

Τέλος, ο Χρήστος Ντεντόπουλος αναφέρθηκε στη θρησκεία, την οικογένειά του και την αγάπη του για τη σύζυγό του: «Είμαι θρήσκος. Πρώτα ο Θεός, μετά εμείς και μετά όλοι οι άλλοι. Μιλάω για τους παντρεμένους και όσους έχουν μακροχρόνια σχέση. Δεν ανήκω σε κανέναν, παρά μόνο στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ να με πάρει ένας φίλος μου να βγούμε για ποτό και να μη με αφήσει η γυναίκα μου. Έλα Παναγία μου… Περίεργα πράγματα. Μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν έχω κανονίσει με τη γυναίκα μου. Δικαίωμα δεν έχω δώσει ποτέ. Μου αρέσει το γυναικείο φύλο, μου αρέσει η γυναίκα να είναι θηλυκό. Για τις εξόδους, το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα μου. Τι να φοβηθώ; μην μου κάνει τίποτα; Δεν μπορεί όσο είμαι στη δουλειά;».